Tayfun Güneyer'den Yeni Dizi ''Ezra''

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kaynayan dizi kazanlarına bir yenisi daha eklenmek üzere. Bir dizinin bitip diğerinin başladığı şu günlerde yeni bir dizi hazırlığının da haberleri gelmeye başladı.

Şuan için dizide rol alacak iki ismin ise Miss Turkey 2013 birincisi olan Rüveyda Öksüz ve 2011 Best Model ikincisi Yusuf Çim olacağı öğrenildi.

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil ancak belli olan şey dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenecek ismin Tayfun Güneyer olacağı.

Dizinin Gazze olaylarını anlatan bir dizi olacağı da gelen haberler arasında.

mw+turkey14.jpg

photo.jpg

Ergen dizisi olacak olacaksa tutabilir diyecektim senarist tayfun guneyermis sözümü geri aldım)))

Valla elime geçen bilgi bu. :) Niye Adanalı ve Türk Malı çok iyiydi aslında. :)
Türk malının sonraki isleri nuri türkün uzayla imtihanı yağmur zamanı. Dandikti türk mali da dandikti .. De gazze olayları siyasi ve dini tercih Taygun guneyerin boyle bir alt yapısı yok

Türk malının sonraki isleri nuri türkün uzayla imtihanı yağmur zamanı. Dandikti türk mali da dandikti .. De gazze olayları siyasi ve dini tercih Taygun guneyerin boyle bir alt yapısı yok
Valla tercih meselesi Türk Malı bence çok harika bir komediydi. :) İrman kuzu :D

osman sınvat kızılelmayyı yaptı yine başrole best modelı koydu ona ergen dizisi dediğini hatıramiyim:)))
Diziye ergen dizisi demedim. Ama kızıl elma için başrol tercihinin yanlış tercih olduğunu yazdım sanırım. Dedimki ergen dizisi olursa tutar. Umarım anladın bu kez

amannnn yeter ayolll bu mankenler yüzünden dizilerde oyunculuk izleyemiyoruz
mankenlerin dizilerde oynamasını kimm icaat etti acaba ayy birde başrol oluyorlar sonra neden türk dizileri izlemiyorsun derler
bizim ülkemizde oyuncu anlayışı şöyle malesef kadın güzelse eğer türkiyenin en iyi oyuncusudur hatta avrupanında ilk 3 listesine girer neden çünkü kadın güzel hahaha türklerin iyi oyuncudan anlayışı bu olduğu sürece türk kanalları her yıl 15 dizi yayınlayıp 10 tanesini yayından kaldırmaya daha çok devam eder :kiki::kiki::kiki::kiki:

Bozuk saatin de arada doğruyu göstermesi misali zaman zaman Tayfun Güneyer de dizi tutturuyor. Yine de oyuncular hiç umut vaat etmiyor. Normalde Tayfun Güneyer'in en büyük avantajı iyi oyuncularla çalışması olurdu ama artık oyuncular kabul etmiyor anlaşılan. :):)

Oyuncular çok kötü ama Gazze olaylarına nasıl bağlanacak merak edici. Tutmaz gibime geliyor.