Tavuk etinin derisini sever misiniz ?

??

• Kullanılan toplam oy
    17
sevmeyenlere ve midesi bulananalra hayret ediyorum vlla kızarmış tavuk derisine bayılıyorum ben kalçalı but olucak fırında kızarmış derisini kimseye brakmam vlla:kiki::kiki::kiki:
bayılıyorum kızarmış kalçalı butun derisine 🙂🙂🙂
DSC00006.JPG
😕Onu nasıl yiyorsun ya ben o dışını komple soyuyorum içini bembeyaz yerini yiyorum:)

bende yemeyenlere hayret ediyorum kalçalı butun fırında kızarmış derisine bayılıyorum çıtır çıtır olucak ama 🙂🙂
😕Filmlerde en sevmediğim böyle ellerine alıp derisini falan hepsini yemeleri o sahneleri sevmiyorum😕
Zaten ben etçil değilim et sevmiyorum genelde biz etlerimizi kıymaya çevirtiyoruz.Kurban bayramında hep dağıtıldıktan sonra bize kaldığında hemen kıyma:D

Pek sevmem ama baharatlanmış bir butu ızgara pişirdikten sonrada pek yadırgamam :)
ama tavuk döner yerken kesinlikle olmaz bir daha o dönerciye gitmem. :D
zaten arada sırada yiyorum tavuk döneri oda bir mekanım var orda. bu arada uyarı dışarda pek yemeyin tavuk döner gerek yok güzel bir yer bulursanız yiyin tabi :)

sevmeyenlere ve midesi bulananalra hayret ediyorum vlla kızarmış tavuk derisine bayılıyorum ben kalçalı but olucak fırında kızarmış derisini kimseye brakmam vlla:kiki::kiki::kiki:
bayılıyorum kızarmış kalçalı butun derisine 🙂🙂🙂
DSC00006.JPG
Şimdi gördüm gece gece bu yapılır mı ya. :D

Küçükken deriyi de yerdim ama tabiki artık yemiyorum. :)

Şimdi gördüm gece gece bu yapılır mı ya. :D

Küçükken deriyi de yerdim ama tabiki artık yemiyorum. :)
kızarmış tavuğun en lezzetli yeri benceee gerçi annem kızıyor bana sağlıksız diye ama kolay kolay vazgeçebiliceğim birşey değil🙂🙂🙂