Tatlı Küçük Yalancılar - Tanıtım Fragmanı| Star TV

Ben fragmanı beğendim ama oyuncuları beğenmedim. Sanki yapmacık oynamışar bi de rollerinin haklarını vereceklerini düşünmüyorum. Ama 1 tanesi iyi yaotı korkma sahnesini

Dizi genel olarak olumsuz yorum aldı. Dün TT listesine girdi, olumsuz yorumlarıyla. :D

Bir an önce ikinci fragmanı çıkarsınlar. :A

Tek kelimeyle rezalet. Sanki Pretty Little Liars değil de Twilight'tan uyarlama gibi olmuş.

Ayrıca O3 Meryem'e o kadar çok para yedirmiş ki ilaç niyetine bir tanınmış oyuncu koyamamış hayaller Serenay Sarıkaya Tuba Büyüküstün hayatlar Bensu Soral :D

Tek kelimeyle rezalet. Sanki Pretty Little Liars değil de Twilight'tan uyarlama gibi olmuş.

Ayrıca O3 Meryem'e o kadar çok para yedirmiş ki ilaç niyetine bir tanınmış oyuncu koyamamış hayaller Serenay Sarıkaya Tuba Büyüküstün hayatlar Bensu Soral :D
Meryemi çok seviyorum ama dedigin konuda haklisin Meryeme - ozcana ve halite baya para veriyorlar o paralari biraz kısıp ( 100 milyari 75 milyar yapmak gibi ) bu diziye iyi oyuncu alabilirlerdi :)

Konu açılmış.4 ay sonra bir konu açalım dedik o da gitti.:(
Neyse bu diziden çok da umutlu değilim zaten.Çilek Kokusu, Unutamadım yeni sezona kalır.Belki Kiralık Aşk'ta kalabilir.

tuba büyüküstün ve serenay sarıkaya ağır kaçar yaşları yüksek gözüküyor hazar ergüçlü olabilirdi mesela sonra açelya topaloğlu olabilirdi demet özdemir olabilirdi aslında buna uygun oyuncular varda yapımcı şirket no name isimler aramış

tuba büyüküstün ve serenay sarıkaya ağır kaçar yaşları yüksek gözüküyor hazar ergüçlü olabilirdi mesela sonra açelya topaloğlu olabilirdi demet özdemir olabilirdi aslında buna uygun oyuncular varda yapımcı şirket no name isimler aramış
Serenay 1991 doğumlu artık serenayda ağır kaççaksa yani .ss

Az önce MY izliyordum Star'da tam Zahit Bizi Tan Eyleme ile birlikte tarifsiz acılar içindeyken birden Güm Güm'lü bu fragman geldi ve ne kadar kötü olduğunu bir kez daha fark ettim :F

internete özel fragman ve 2.fragman yayınlanmış
Fragmanlarin ikisinide izledim :)
@xemrexxx bu kaybolan kız yani Açelya Not defterindeki kızmış .ss .ss .ss .ss kadroda zaten taninan insan yoktu ah ah ben bu kızın çıplak gerçeğini izlemistim not defterini izlemistim bununda ilk bölümüne bakacaktim ama kız ortada yok :( @Çiğdem- bunlar hep senin oyunlarin dimi .ss

Fragmanlarin ikisinide izledim :)
@xemrexxx bu kaybolan kız yani Açelya Not defterindeki kızmış .ss .ss .ss .ss kadroda zaten taninan insan yoktu ah ah ben bu kızın çıplak gerçeğini izlemistim not defterini izlemistim bununda ilk bölümüne bakacaktim ama kız ortada yok :( @Çiğdem- bunlar hep senin oyunlarin dimi .ss
aynen not defterindeki kız onun için bide bensu soral için izlicem zaten fragmanlar fena gözükmedi bana