Ice_Cool_23
Favori Üye
Ben fragmanı beğendim ama oyuncuları beğenmedim. Sanki yapmacık oynamışar bi de rollerinin haklarını vereceklerini düşünmüyorum. Ama 1 tanesi iyi yaotı korkma sahnesini
Meryemi çok seviyorum ama dedigin konuda haklisin Meryeme - ozcana ve halite baya para veriyorlar o paralari biraz kısıp ( 100 milyari 75 milyar yapmak gibi ) bu diziye iyi oyuncu alabilirlerdiTek kelimeyle rezalet. Sanki Pretty Little Liars değil de Twilight'tan uyarlama gibi olmuş.
Ayrıca O3 Meryem'e o kadar çok para yedirmiş ki ilaç niyetine bir tanınmış oyuncu koyamamış hayaller Serenay Sarıkaya Tuba Büyüküstün hayatlar Bensu Soral
tuba büyüküstün ve serenay sarıkaya ağır kaçar yaşları yüksek gözüküyor hazar ergüçlü olabilirdi mesela sonra açelya topaloğlu olabilirdi demet özdemir olabilirdi aslında buna uygun oyuncular varda yapımcı şirket no name isimler aramışTek kelimeyle rezalet. Sanki Pretty Little Liars değil de Twilight'tan uyarlama gibi olmuş.
Ayrıca O3 Meryem'e o kadar çok para yedirmiş ki ilaç niyetine bir tanınmış oyuncu koyamamış hayaller Serenay Sarıkaya Tuba Büyüküstün hayatlar Bensu Soral
Serenay 1991 doğumlu artık serenayda ağır kaççaksa yani .sstuba büyüküstün ve serenay sarıkaya ağır kaçar yaşları yüksek gözüküyor hazar ergüçlü olabilirdi mesela sonra açelya topaloğlu olabilirdi demet özdemir olabilirdi aslında buna uygun oyuncular varda yapımcı şirket no name isimler aramış
orjinalında a olan kişi hala açıklanmadı galiba ee şimdi bu türk versionda a karakterini neye göre belirleyeceklerasaplarım tavan yaptı tansiyonlarım 25 e fırladı
sen olucan işte kızlarla uğraşan pis kötü kişiorjinalında a olan kişi hala açıklanmadı galiba ee şimdi bu türk versionda a karakterini neye göre belirleyecekler
hahahah bu rol tam bana göre aslında çok iyi oynardımsen olucan işte kızlarla uğraşan pis kötü kişi
ayol kızın yasşında kızlar be utan utanhahahah bu rol tam bana göre aslında çok iyi oynardım
ohaaa sende belkide benden büyüklerdirayol kızın yasşında kızlar be utan utan
gelmişsin 30 yaşına evlendseydin boyunca çocuğun olurdu zaten kısa bir şeysinohaaa sende belkide benden büyüklerdir
Fragmanlarin ikisinide izlediminternete özel fragman ve 2.fragman yayınlanmış
aynen not defterindeki kız onun için bide bensu soral için izlicem zaten fragmanlar fena gözükmedi banaFragmanlarin ikisinide izledim
@xemrexxx bu kaybolan kız yani Açelya Not defterindeki kızmış .ss .ss .ss .ss kadroda zaten taninan insan yoktu ah ah ben bu kızın çıplak gerçeğini izlemistim not defterini izlemistim bununda ilk bölümüne bakacaktim ama kız ortada yok @Çiğdem- bunlar hep senin oyunlarin dimi .ss
Not defterindeki kız inşallah bulunur ölmemiştir inşallahaynen not defterindeki kız onun için bide bensu soral için izlicem zaten fragmanlar fena gözükmedi bana