Tatlı Küçük Yalancılar - Tanıtım Fragmanı| Star TV

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Star TV'nin yeni dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan, 03 Prodiksiyon'un yapımcılığını üstleneceği Tatlı Küçük Yalancılar'ın başrolünde Bensu Soral, Dilan Çiçek, Melisa Şenolsun ve Büşra Develi, Beste Kökdemir ve Şükrü Özyıldız rol alıyor. Yönetmenliğini Cem Karcı üstleneceği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden kaleme alacak.

Tatlı Küçük Yalancılar, Haziran'da Star TV'de!

Ben de beğenmedim fragmanı, hatta biraz abartmak gerekirse bu aralar vizyona giren korku filmleri bile bundan daha iyidir. Ama kaliteli yapımlar tutmazken bu tutacak gibi.

Ay çok güldüm
Pretty Little Liars büyük bir efsanedir bu ne cesaret? Hiç beğenmedim kızları.. Sinirlerim bozuldu

Fragmanı beğenmedim ben de. Gerçekten ''tatlı'' bir fragman yapabilirlerdi.

@xemrexxx fragmanı izlerken sinir krizleri geçirmiştir herhalde, orijinal diziyi izliyordu bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Fragman güzel başladı da sonu felaket kötü olmuş.
İlk başta gerçekten tatlılık vardı ama batırmışlar o korku sahnelerinde.ss

Fragman fena başlamadı ama korku sahneleri cidden berbattı olmasaymış keşke.

İkinci fragmanı görmek lazım.

o değilde tanıtımdan nasıl diziyi kötü yaptınız onu anlamadım ee tabiki orjinali kadar iyi olmicak bunu herkez biliyor ama bence buda güzel olur

o değilde tanıtımdan nasıl diziyi kötü yaptınız onu anlamadım ee tabiki orjinali kadar iyi olmicak bunu herkez biliyor ama bence buda güzel olur
Kimse dizinin kendisine "kötü" demiyor, ama fragmanlar ilk izlenim için çok önemli. Fragman güzel olursa izleyiciyi kendine çekersin, ama kötü olursa kendi ellerinle başka dizilere yönlendirirsin.

Bu dizinin fragmanı da kötü olunca bu da pek iyi olmayabilir gibi bir yargı oluştu, ama ikinci fragmana göre konuşmak daha doğru olacaktır.

ben beğendim tanıtımı orjinalinide izlicem bakalım nasol olacak

Fena değil bence ben beğendim

Ayşe Hatun Önal'ın şarkısını kullanmaları biraz iyi kılsa da ben konusu gereği pek ilgi göreceğini sanmıyorum. Belli de olmaz, ama dikkat çekecek bir oyuncunun dahi yer almaması dizi adına dezavantaj...