13 bölüm sürdü görende 133 sanırsevindim başlamana. daha ne bölümler var çok beģeneceksin.
13 bölüm sürdü görende 133 sanırsevindim başlamana. daha ne bölümler var çok beģeneceksin.
Smiley kullansan ölür müsün?sevindim başlamana. daha ne bölümler var çok beģeneceksin.
ne desem bilemedim şimdi. fena ezdin.13 bölüm sürdü görende 133 sanır
takıldığın şey bu mu.Smiley kullansan ölür müsün?
Neyse, şimdi 4. bölüme başlıyorum; beni rahat bırak.ne desem bilemedim şimdi. fena ezdin.
takıldığın şey bu mu.istediğin smiley olsunyeterli sanırım.
hay hay emrinize amadeyim efenim.Neyse, şimdi 4. bölüme başlıyorum; beni rahat bırak.
Ben ezmedim onu senin izlediğin Kırgın Çiçekler ezdi.ne desem bilemedim şimdi. fena ezdin.
takıldığın şey bu mu.istediğin smiley olsunyeterli sanırım.
aynen o yüzden diziyi satıcam yılların programı geliyor. [emoji23]Ben ezmedim onu senin izlediğin Kırgın Çiçekler ezdi.
TKY fena değildi aslında ama Türk halkı sevmezdi zaten böyle dizileri AB kitle bile sahip çıkmadıysa total hiç çıkmazdı.aynen o yüzden diziyi satıcam yılların programı geliyor. [emoji23]
en çok ona şaşırdım dizi totalde ab'ye göre daha fazla izlendi gülsemmi ağlasammı.TKY fena değildi aslında ama Türk halkı sevmezdi zaten böyle dizileri AB kitle bile sahip çıkmadıysa total hiç çıkmazdı.
Kırgın Çiçekler gibi ağır total dizisi bile geçiyordu AB de diziyi.en çok ona şaşırdım dizi totalde ab'ye göre daha fazla izlendi gülsemmi ağlasammı.[emoji23]
konu karışıktı ondan öyle gelmiştir yoksa akıyodu dizi her hafta.Kırgın Çiçekler gibi ağır total dizisi bile geçiyordu AB de diziyi.Diziyi izlemedim denk geldikçe bakıyordum ama çok kasvetli çekimler vardı Kurt Seyit ve şura gibi oldu bir nevi.
sana karşı dikkatli cümleler kurmaya gayret edicem.Hatanı anlaman güzel.
tekrarlarını vereseler keşke.Konuyu uplatmayın
Yok Can'ım estağfurullahsana karşı dikkatli cümleler kurmaya gayret edicem.
Star TV sitesinden bile sşilditekrarlarını vereseler keşke.
kanalı iyi zarara sokmuşuzdur hazmedememişler demek.Star TV sitesinden bile sşildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?