Star Tatlı Küçük Yalancılar - Dizi Yorumları

diziden tek karlı çıkan @Çiğdem- in burak parlağı oldu kaptı kızı .ss
@destere @Maskeli Fedai @cookies @Harunnn60 @vadikızı

bu dizinin şansızlığı aynı dönem aynı kesime hitap eden kırgın çiçeklerin ortaya çıkışıydı ? kırgın çiçeklerde daha bir bizden tonlar yakaladı türü seven seyirciler kırgın daha bir acıklı hemde liseli kızlar hemde sapığı daha renkli

dizinin ikinci şansızlığıda diziyi @Maskeli Fedai nin izlemesi oldu ? vatandaşın parkta oturduğu çimler kuruyor izlediği dizi zaten iş yapmaz

diziden tek karlı çıkan @Çiğdem- in burak parlağı oldu kaptı kızı .ss
@destere @Maskeli Fedai @cookies @Harunnn60 @vadikızı
Ne kadar yakışıyorlar. 😱 Bunlara yazın dizi çeksinler.

Güldürdün.

Yani sacmalayacaklar

Bizim Tky oorijinalinden daha iyi ooldugunu herkes söylüyordu hele orjinalinde kızlarla uğraşma nedeni cok sacmaymis
Sen yorum yapanlara ne bakıyorsun daha asıl -A ortaya çıkmadı bence. PLL her türlü daha iyi her anlamda.

Ne kadar yakışıyorlar. 😱 Bunlara yazın dizi çeksinler.

Güldürdün.

Sen yorum yapanlara ne bakıyorsun daha asıl -A ortaya çıkmadı bence. PLL her türlü daha iyi her anlamda.
Sori burak meryemimin dizisinde

Bu arada söylemeyi unuttum, ama ilk 3 bölümü bugün bitirdim. Bölümlerin hızlı geçtiğini ve pek sıkmadığını da söylemem lazım. Ayrıca oyunculuklar da düşündüğüme göre çok daha iyiydi, ben bazılarının beni hayal kırıklığına uğratacağini düşünmüştüm; ama çok sorun olmadı. Tabii ki oyunculuk haricinde her şeyi yapan Beste Kökdemir'i bu ifadenin bayağı dışında tutuyorum.

Dediğim gibi herkes iyiydi, ama favorim Büşra Develi oldu. Bu arada gerilim sahnelerinin aşka göre daha iyi yapıldığını düşünüyorum, sanki çiftler arasında eksik olan bir şeyler var. Neyse, gelecek bölümleri de merakla bekliyorum.

@Billy Kane

sevindim başlamana. daha ne bölümler var çok beģeneceksin.