Maskeli Fedai
Favori Üye
@Reytinger ile daha uyumlusunuz sanki.bu @Maskeli Fedai gerçekten nerden çıktı ayoll
ayy caleb rolu bunamı verildi yoksa aman allahım 😱😱😱 @Billy Kane
Sen Nisa'ya ayıp ettin ama.
çocuğu herkes eziyor ayoll ben korudum çocuğuSen Nisa'ya ayıp ettin ama.O kısım senle uyumsuz olmuş.
@Reytinger ne çektin ya cidden 4 bölümdür eziliyorsun.çocuğu herkes eziyor ayoll ben korudum çocuğu
sabır çek akifim az kaldı. 🙄Duyun bunları senaristler.
O mutlu günlere erebilecek miyim doktor ? 🙄sabır çek akifim az kaldı. 🙄
fazlasıyla. 🙄O mutlu günlere erebilecek miyim doktor ? 🙄
@*Dream* gevşek gevşek konuşmadan önce düşünecekti onları.Süper olmuş.Benim rolümde artmış.
@Billy Kane @ozgur2113
@Çiğdem- ile @Maskeli Fedai yakıştıramadım.@Reytinger daha iyi gibi sanki. Ama Çiğdem ile Nisa'nın bu kadar hararetli tatrtışmasına şaşırdım. Çiğdem her zaman arkadaşları ile sevgilisi arasında denge kurar.
Bölümde en sevdiğim sahne ise @Tzira ile @vadikızı 'nın oldu.
''(Tzira - Çiğdem - vadikızı yürürler)
vadikızı: Ya kızlar, bi eve gitsem?
Tzira: Neden?
vadikızı: Son kez annemi öpmek istiyorum.
Tzira: Ya saçmalama bir şey olmayacak.''
@dizi kolik Kız sen ne fenasın ya milletin gözüne kalem batırıyorsun. 😵
Var sende bir asabilik zaten.@*Dream* gevşek gevşek konuşmadan önce düşünecekti onları.Aslında ağzını açıp dilini kesmem gerekirdi ama neyse o da sezon sonuna İnş.
çüşşş. 😱😱😱@*Dream* gevşek gevşek konuşmadan önce düşünecekti onları.Aslında ağzını açıp dilini kesmem gerekirdi ama neyse o da sezon sonuna İnş.
İntikamım acı olur. Gerçi gerçek hayatta uyguladığım şeyler değil, olamazdaVar sende bir asabilik zaten.
Ay bana ettiği küfür Tuba'nın boyundan büyük be.çüşşş. 😱😱😱
Bu dizide sen varsın haberin yok mu?neler oluyor burda bakım
Bu dizide sen varsın haberin yok mu?
koruyordum ayoll ama @Harunnn60 koruma diyor nisa ile aranı bozma reytinger için sende ez diyor hahahaDuyun bunları senaristler.
Sen koru beni
4 Bölümdür zaten eziliyor senin bu bölümde durup dururken @Reytinger i koruman çok saçma geldi bana.koruyordum ayoll ama @Harunnn60 koruma diyor nisa ile aranı bozma reytinger için sende ez diyor hahaha
Senin karakterini süper yansıtmışlar.var haberim okudum yorumladım ben sohbetinize girmek için öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?