Senden Hanna, Emre ile Dream'dan çift olmaz.
aaaaaaaa üstüme iyilik sağlık 😱😱😱Sanane be yolarım senin saçını başını
Amaç çirkeflikaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık 😱😱😱
saçın kız kavgasına uygunken bence hiç bana bulaşma yolma konusunda daha tecrğbeliyim sonucta o saçlarla bana bulasırsan kim kimi yoluyor ayoll görürüzAmaç çirkeflikanladığın dilden
Ev ahalisi beni madara etti saç düzleştiricisiyle saçımı düzleştirdi kız kardeşimsaçın kız kavgasına uygunken bence hiç bana bulaşma yolma konusunda daha tecrğbeliyim sonucta o saçlarla bana bulasırsan kim kimi yoluyor ayoll görürüz
hahahah ohaaaa resmini çek gönder çabukEv ahalisi beni madara etti saç düzleştiricisiyle saçımı düzleştirdi kız kardeşim
Tabiki hayırhahahah ohaaaa resmini çek gönder çabuk
uffff git şurdan beeeeTabiki hayırduşa girecem duş hallerimi yollayabilirim
ayağın kayar yuvarlanır gidersin inşDur duşa gireyim atacam
Kız boşver sen hepsini çekemiyorlar diziyi.
karakterler berbat derken. diziden esinlendi hepsi kendi kafamıza göre karakter oluşturmadık. senaryo çakma olacak tabii ki böyle bir olağanüstü senaryoyu yazmak için fazla amatörüz ikimiz. sen yaz madem farklı bir senaryon varsa. o ozan'ın açılış sahnesi de geçiş sahnesiydi yani olayın nerede başlandığının ve nerede geçtiğinin şeysiydi işte anladın sen.Neyse okudum. Çok iyi kopyala yapıştır olmuş.
Karakterler berbat, senaryo çakma×3
Bölüme puanım 3/10Özgür ve Billy hatrına.
Ayrica Ozan'ın konuşmasını Forumun altında ki konuşmadan kopyalama yapmışsınız. Gözümden kaçmadı.
durgun biraz tuhaf kaçmış sahneler akıcı bence geçiştirmek için bir cümle yok yani bilemedim.Eh fena bir başlangıç olmamış sonu dışında durgun bir bölümdü ama kötü değildi ikinci bölüm daha çok aksiyon olur inşallah.Diyaloglar güzel yazılmış. Puanım 7.
Elinize sağlık @ozgur2113 @Billy Kane
karakterler berbat derken. diziden esinlendi hepsi kendi kafamıza göre karakter oluşturmadık. senaryo çakma olacak tabii ki böyle bir olağanüstü senaryoyu yazmak için fazla amatörüz ikimiz. sen yaz madem farklı bir senaryon varsa. o ozan'ın açılış sahnesi de geçiş sahnesiydi yani olayın nerede başlandığının ve nerede geçtiğinin şeysiydi işte anladın sen.
durgun biraz tuhaf kaçmış sahneler akıcı bence geçiştirmek için bir cümle yok yani bilemedim.
senin sabahki atarına bende atarlı cevap verim dedim.Sakin şampiyon.
Hem PLL hem TKY izleyen biri olarak sıkıcı buldum. 1-2 numara yapmak gerekliydi.
senin sabahki atarına bende atarlı cevap verim dedim.ama bunu senin gibi paranteze almak istemedim anlarsın diye. safsın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?