Tatlı Küçük Üyeler 1.Bölüm - Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neyse okudum. Çok iyi kopyala yapıştır olmuş.:A
Karakterler berbat, senaryo çakma×3 :A
Bölüme puanım 3/10 :Z Özgür ve Billy hatrına.:A

Ayrica Ozan'ın konuşmasını Forumun altında ki konuşmadan kopyalama yapmışsınız. Gözümden kaçmadı.:A
karakterler berbat derken. diziden esinlendi hepsi kendi kafamıza göre karakter oluşturmadık. senaryo çakma olacak tabii ki böyle bir olağanüstü senaryoyu yazmak için fazla amatörüz ikimiz. sen yaz madem farklı bir senaryon varsa. o ozan'ın açılış sahnesi de geçiş sahnesiydi yani olayın nerede başlandığının ve nerede geçtiğinin şeysiydi işte anladın sen.

Eh fena bir başlangıç olmamış sonu dışında durgun bir bölümdü ama kötü değildi ikinci bölüm daha çok aksiyon olur inşallah. :A Diyaloglar güzel yazılmış. Puanım 7. :A

Elinize sağlık @ozgur2113 @Billy Kane :D
durgun biraz tuhaf kaçmış sahneler akıcı bence geçiştirmek için bir cümle yok yani bilemedim. :D

karakterler berbat derken. diziden esinlendi hepsi kendi kafamıza göre karakter oluşturmadık. senaryo çakma olacak tabii ki böyle bir olağanüstü senaryoyu yazmak için fazla amatörüz ikimiz. sen yaz madem farklı bir senaryon varsa. o ozan'ın açılış sahnesi de geçiş sahnesiydi yani olayın nerede başlandığının ve nerede geçtiğinin şeysiydi işte anladın sen.

durgun biraz tuhaf kaçmış sahneler akıcı bence geçiştirmek için bir cümle yok yani bilemedim. :D

Sakin şampiyon.:F
Hem PLL hem TKY izleyen biri olarak sıkıcı buldum. 1-2 numara yapmak gerekliydi.:D

Keşke partide kızların hep birlikte olacağı vakitte olsaymış kaybolma. Çünkü orada bir sürü kişi var ve dava karışık olacak yinede emeğinize sağlık.:)