Tatar Ramazan PT-1'e Alındı!

Oranlarında kesinlikle bir düşüş söz konusu olacaktır ama bu düşüşün ne kadar büyük olup olmayacağını Cuma günü göreceğiz. :)

izlemeden yorum yapma tatar ramazan bu hafta 4 kuşak 13-14 dakikalık reklam verdi

tatar ramazanın fragmanı süper-yok düşücek reytingleri falan diye atıp tutmayın
Sen burda neyin atarını yaptın(b) Ben genel olarak söyledim.Bu haftada önceki haftalar gibi yapsaydı bişey demicektin heralde.Bana son yapılan hamlelerle konuşmayın ben "genel" olarak söyledim.

Sen burda neyin atarını yaptın(b) Ben genel olarak söyledim.Bu haftada önceki haftalar gibi yapsaydı bişey demicektin heralde.Bana son yapılan hamlelerle konuşmayın ben "genel" olarak söyledim.

atar falan yok-bende buhaftadan bahsediyorum,4 kuşak reklam verdi 13-14 dakikalık 6 reyting aldı
tatar ramazanın fragmanı güzel bu 6 reytingi korur
birde karadayıda olduğu bibi tatarda da her hafta başladığı ilk günden itibaren yükselme devam ediyor

- - - Ekleme - - -

birde perşembe akşamı ortalama 12 reytinglik kurtlar vadisi izleyicileri izliyor tatar ramazanın fragmanını

iki dizide aynı kesime hitap etmiyormu?haksızsam haksızsın de!

off süper süper süper dehşet oldu bu ya harika müthiş manyak bişey :D
perşembe günü kurtlar vadisi efsanesinin ardından cuma günü p1 de tatar ramazan keyfi ardından beyaz show(polat katılıyo) müthiş ötesi olacak yok böyle bi keyif ya :D

TATAR RAMAZAN 6 REYTİNGİ GEÇTİ SON HAFTASINDA BU HAFTA EN KÖTÜ 5 ALIR VE ZAMANLA ZİRVEYİ ELE GEÇİRİR

- - - Ekleme - - -

Geçmiş olsun diziye...

görecez bakalım 6 reyting alıyo bazı diziler 3 reytingle devam ediyo hiçbişey olmaz :wink: