legolas9900
Favori Üye
Disardada aksiyon yok ask dizisi olup cikacakAga isyan sahneleri nereye kadar ya milleti bıktıracaklar
Dışarda daha güzel olabilirdi
Disardada aksiyon yok ask dizisi olup cikacakAga isyan sahneleri nereye kadar ya milleti bıktıracaklar
Dışarda daha güzel olabilirdi
Bulurlardı bir şey dışarda hapishaneden artık sıkıldım. Asıl merakım Ramazan hapisteyken Ekrem ve Çavuş ne yapacakDisardada aksiyon yok ask dizisi olup cikacak
Tamam o zaman aga ben bilmiyordum daha yeni öğrendim Daha iyi olmuş bence çünkü reytingleri düşerdi Şimdi maçı da rahat rahat izleriz İnşallahMaçtan dolayı yayınlanmıyor, haberimiz var.
@XanTier aga avatarımı seninkiyle aynı yaptım konuya girdim kendi mesajımı sen yazdın sandım beğenicem beğen butonu yok aşağı iniyorum yukarı çıkıyorum yine yok sonra baktım ki benim yorummuşya beyefendiye biat edeceksin yada öleceksin diyen adam asi de oynuyodu çok iyi transfer
Benimkinin parmağı inik@XanTier aga avatarımı seninkiyle aynı yaptım konuya girdim kendi mesajımı sen yazdın sandım beğenicem beğen butonu yok aşağı iniyorum yukarı çıkıyorum yine yok sonra baktım ki benim yorummuş
beyefendinin adamı geldi işler karışacak of of of