ATV Tatar Ramazan - Dizi Yorumları

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Geçen sezon yayın hayatına başlayan dizi bu sezona yeni oyuncu takviyeleri ile başladı. Bülent İnal'ın Tatar Ramazan'ı canlandırdığı dizinin kadrosunda Burcu Kara, Özge Özpirinçi, Burak Yamantürk gibi oyuncular bulunuyor. Diziyle ilgili bölüm yorumlarını ve fragman vb paylaşımlarını bu başlık altından gerçekleştirebilirsiniz.

4Fs7Z31PEBC0GiOkV54dKnRT.jpg

Konunun açılması iyi oldu :D Canlı anlatım yapamıyordum :D
Bu dizi biraz daha reytinglerini arttırır İnşallah çünkü bitmeyi haketmiyor. Çok iyi bir dizi.

tek kelimeyle muhteşem harika bir bölümdü hayatımda gördüğüm izlediğim en mükemmel dizi diyebilirim

tek kelimeyle muhteşem harika bir bölümdü hayatımda gördüğüm izlediğim en mükemmel dizi diyebilirim
aga bu nasıl bi dizi ya kelimeler yetmiyor anlatmaya inanılmaz bişey
açık ve net söylüyorum kurtlar vadisini bi kenara çekersek hayatımda izlediğim en müthiş dizi hiç abartmıyorum ne ezeller acu hayatlar tek türkiyeler geldi geçti ama tatar ramazan hepsine bin basar

aga bu nasıl bi dizi ya kelimeler yetmiyor anlatmaya inanılmaz bişey
açık ve net söylüyorum kurtlar vadisini bi kenara çekersek hayatımda izlediğim en müthiş dizi hiç abartmıyorum ne ezeller acu hayatlar tek türkiyeler geldi geçti ama tatar ramazan hepsine bin basar
aynen aga kesinlikle katılıyorum özellikle de bu bölüm harikaydı muhteşem bir dizi ya

aynen aga kesinlikle katılıyorum özellikle de bu bölüm harikaydı muhteşem bir dizi ya
aga inşallah bitmez ya reytignleri pek iyi değil biterse çok üzülürüm bayılarak izliyorum inşallah perşembe p2 ye vadinin ardına alınır da yükselir

aga inşallah bitmez ya reytignleri pek iyi değil biterse çok üzülürüm bayılarak izliyorum inşallah perşembe p2 ye vadinin ardına alınır da yükselir
inşallah aga reytingleri kötü de değil ama çok daha fazlasını hakediyor tabi perşembe pt2 biraz geç olur ama aga

inşallah aga reytingleri kötü de değil ama çok daha fazlasını hakediyor tabi perşembe pt2 biraz geç olur ama aga
aga geç olur ama devam etmesinin kesinleşmesi için vadinin desteğine ihtiyacı var ya da başka bi günde denesinler çarşamba olsa süper olur mesela

aga benim cuma günü okul yok ondan rahatım :D
bende rahatım aga :D ama bu dizi saat kaçta çıkarsa çıksın izlerim ama cuma günü daha iyi olur bence

Sanki bir final havası sezdim. 2 yıl sonraya gidilmesi Ramazan'ın tahliye oluşu İnşallah tekrardan hapishaneye düşmez. @takas Vadi arkası olnaz bence Nihat hoca var
yok aga çavuş çıktı ramazanda çıktı artık dışarda kapışçaklar süper olcak merakla bekliyorum

Son düzenleme: