- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Kaç kilosun 70 - 65 ?biz çocukken el kantarı ile ölçerlerdi kilomuzu babam el kantarıyla kaldırırdı havaya bizi![]()
![]()
@Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL @xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati
yıllardır 53 kiloydum 51 e düştüm biraz form yakaladım son dönemdeKaç kilosun 70 - 65 ?
![]()
![]()
![]()
Eminmisin 51 olduguna tarti bozuktur hemen @DarkLeqenD bakar tartinayıllardır 53 kiloydum 51 e düştüm biraz form yakaladım son dönemde![]()
hahah evet fittim gerçi ama şimdi daha fitimEminmisin 51 olduguna tarti bozuktur hemen @DarkLeqenD bakar tartina![]()
Fit değil şisko anlamina gelen fat te olabilirsinhahah evet fittim gerçi ama şimdi daha fitim![]()
![]()
![]()
ben bunun cevabını verdim diğer konuda sana ağzınını payını yanıFit değil şisko anlamina gelen fat te olabilirsin![]()
Vuhu oklava cikarmadin dimiben bunun cevabını verdim diğer konuda sana ağzınını payını yanı![]()
![]()
![]()
Boyun kaç52 kiloyumdaha 35 gün önce 56 idim ve 8 gün oruç tutunca Isveçte tartildim 4 kilo vermişim
Benki 1 yilda ya 1 kilo alirim ya 1kilo veririm,bir haftada rekor oldu bu. Türkiye'de nadiren kilo alirim. Kilo almayi isteyen biriyim bakalim yine toparlanabilecekmiyim.
60 a kadar yol vermisim kendime![]()