(Tartışma) - Avcılık Sizce Bir Hobi mi Yoksa Hayvan Katlimi ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Aşırıya kaçmamak ve nesli tükenme tehlikesinde olmaması şartlarında yapılabilir. :)

Kesinlikle hayvan katliamı hiç bir canlı spor ya da hobi uğuruna öldürülür mü benim gibi koyu bir hayvan sever böyle bi şeyi asla desteklemez bunlar hobi uğruna o işi yapanları vurucan görsünler bakalım doğada ki savunmasız bir canlıyı öldürmek katletmek neymiş görsünler.

Hayvan'dan hayvana degisir.

Örnek olarak, köylerde yaban domuzu avi vardir. Geceleri köylüler ekinleri zarar görmesin diye ava cikar, gelen domuz sürüsüne ates ederler, birkac tanesi ölür. Bu bence katliam veya hobi degildir, zorunlu birseydir. Cünkü sonucta köylülün ailesi icin ektigi, para kazanacagi birseydir.

Diger türlü gereksiz yere kus, tavsan vs. gibi hayvanlari öldürmek katliamdir. Bundan zevk aliyorsan da birseyler bozuktur.

Hobi olarak hayvan öldürmek bence kabul edilemeyecek birsey.

bence hobi ve ben severim . Hic de oyle katli falan degildir bi yaban domuzunu avlayarak oradaki koyluye yardim etmis oluyorsun sonucta

Aşırıya kaçmamak koşuluyla avlanılabilir.

- - - Ekleme - - -

OzaN post: 1385386' Alıntı:
Kişi bir canlıyı öldürmekten zevk alıyorsa orada bir yanlış vardır. :)

Dexter çok yanlış gelmiş o zaman. :D

Bence de hobidir aşırıya kaçmadığı sürece.

Hayvanların bazılarının etlerini insanlar gıda gibi kullanır. Doğanın kanunu bu.

Kesinlikle hayvan katlidir . Bir canlının canını almak hobi olamaz CAHİLLİK !

Yemek için öldürmüyorsa katliama girer tabiiki. Aşırıya kaçmadan yeteri kadar avlarsa yemek için kafidir.