Şampiyonluğa 6 puan gerideler. TS 25Geç olsun güç olmasın
Trabzon'un grafiği yukarı yönlü olacaktır artık. Ve şöyle düşün, şu anda Trabzon taraftarı takımlarının oyunundan keyif alıyor ama Fener taraftarı alamıyor
Şampiyonluğa 6 puan gerideler. TS 25Geç olsun güç olmasın
Trabzon'un grafiği yukarı yönlü olacaktır artık. Ve şöyle düşün, şu anda Trabzon taraftarı takımlarının oyunundan keyif alıyor ama Fener taraftarı alamıyor
Son maç yenmemiz lazım ama rakip zor 🤷🫤Kötü oldu. 9 puan çok kötü.
Bu tarz paylaşımları bilindik sayfalardan paylaş. Fanların ironi paylaşımlarını değil.
Misal, Anadolu Ajansının paylaşabilirBu tarz paylaşımları bilindik sayfalardan paylaş. Fanların ironi paylaşımlarını değil.
Ekli dosyayı görüntüle 132517
Bilmiyordum çünkü tıklamamıştım profile. Uyarı için teşekkürler, hemen kaldırdım mesajımdan.Bu tarz paylaşımları bilindik sayfalardan paylaş. Fanların ironi paylaşımlarını değil.
Ekli dosyayı görüntüle 132517
Coşkulu oyun yerlerde evet.
Aynı oyuncu grubu ile İsmail hocamın neler yaptığını gördük.
Ben Mourinhodan iyi teknik direktörlük yaptım sınıfımda beşinci sınıftada teknik direktörler yaptım 2004 ü şampiyon bitirdi 2005 te konuşma okuluna gittimGeç olsun güç olmasın