Hayır bir kadınla bir erkeği kıyaslamıyorum. 🙂
Bencede ama Sizin kadın kendisi kıyaslıyor erkekle kendisini bir atıldı ortalığa tutana aşk olsun sen kadın şarkıcılarla yarışsana ayoll erkekleri napacanHayır bir kadınla bir erkeği kıyaslamıyorum. 🙂
Aaa @destere kayıtsız kalamıcaksa artı bir şeylerdir diyecem ama @destere son videosundan sonra artı derecesini hiç bir şey zaten geçemez oyüzden rahat olO da kayıtsız kalamayacak eminim
Yer yerinden oynayacakBencede ama Sizin kadın kendisi kıyaslıyor erkekle kendisini bir atıldı ortalığa tutana aşk olsun sen kadın şarkıcılarla yarışsana ayoll erkekleri napacan@Forumdash
Aaa @destere kayıtsız kalamıcaksa artı bir şeylerdir diyecem ama @destere son videosundan sonra artı derecesini hiç bir şey zaten geçemez oyüzden rahat ol
@mrt-06
Ozaman top sende biz bekliyoruz heyecanlaYer yerinden oynayacak
Belgelerle gel bana
Kadın ve Erkek eşittir. Tarkan önce tek bi albümde pes ettiği elektronik albüme geri dönsünBencede ama Sizin kadın kendisi kıyaslıyor erkekle kendisini bir atıldı ortalığa tutana aşk olsun sen kadın şarkıcılarla yarışsana ayoll erkekleri napacan@Forumdash
Aaa @destere kayıtsız kalamıcaksa artı bir şeylerdir diyecem ama @destere son videosundan sonra artı derecesini hiç bir şey zaten geçemez oyüzden rahat ol
@mrt-06
@denizz19 şarkı söyleyecekse ben bir haftalık izne ayrılayım
Düşündüğüm şey değildir inş ama onu burda yayınlayamazsın.
Yer yerinden oynayacak
Şarkı değil korkma @destere@denizz19 şarkı söyleyecekse ben bir haftalık izne ayrılayımhaftaya görüşürüz hoşcakalın arkadaşlar
Aaa yok bu konuda @Billy Kane e katılıyorum benBelgelerle gel bana
Kadın ve Erkek eşittir. Tarkan önce tek bi albümde pes ettiği elektronik albüme geri dönsün(sonraki posta cevap vereyim diye) En azından benim kadınm 3 albüm yaptı değer bilmediniz
Ses yarişmalarında o zaman erkekler, erkeklerle kadınlar, kadınlarla yarişsinAaa yok bu konuda @Billy Kane e katılıyorum benŞarkıcılıkta erkek şarkıcılar erkekler ile Kadın şarkıcılarda Kadınlar ile kıyaslanıp rekabet etmeli
Şarkıcı olunca onlarda kendi cinsiyle yarışıyor işteSes yarişmalarında o zaman erkekler, erkeklerle kadınlar, kadınlarla yarişsin
Cevap veremeyen Demet'ken nasıl Hande cevap versin diyorsunŞarkıcı olunca onlarda kendi cinsiyle yarışıyor işte
Hem hande önce şu Demet Akalını halletsin daha Demet ile başa çıkamıyor o düşük çıtayı aşamıyor Megastara yarışmaya kalkıyor
Aaa baksana CW dizilerini toparladıysan yarın Flash sonra Arrow Supernatural yeni bölümleri yorum yapalım tek başıma yorum yapasım gelmiyorCevap veremeyen Demet'ken nasıl Hande cevap versin diyorsun
Evet yetiştimAaa baksana CW dizilerini toparladıysan yarın Flash sonra Arrow Supernatural yeni bölümleri yorum yapalım tek başıma yorum yapasım gelmiyor
Hiç fantazik olaylar işemiyorlar. Sıkıldım resmenAaa evet @destere de Lucifere başladı yetişin 9.bölüm çıkmış bende son bölümü izler yorumlarım
Ama gizemli başlamadımı günahkarı merak etmedinmiHiç fantazik olaylar işemiyorlar. Sıkıldım resmenŞu polis kesin melek ve gay
böyle bir pozisyonda duracağına bence deniz şarkı söylesin daha iyi
ben daha 3. sezonun ilk bölümünü izledim beni çoktan geçmişsin bile
Günahkar dediğin sinnerman ise ben gördüm bileAma gizemli başlamadımı günahkarı merak etmedinmi
böyle bir pozisyonda duracağına bence deniz şarkı söylesin daha iyibu daha betermiş
ben daha 3. sezonun ilk bölümünü izledim beni çoktan geçmişsin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?