Tarkan'a Yılbaşında Rekor Ücret !

Tarkancığım güle güle harcasın Pınar hanımla beraber:D

Hayır bir kadınla bir erkeği kıyaslamıyorum. 🙂
Bencede ama Sizin kadın kendisi kıyaslıyor erkekle kendisini bir atıldı ortalığa tutana aşk olsun sen kadın şarkıcılarla yarışsana ayoll erkekleri napacan :A :A :A @Forumdash

O da kayıtsız kalamayacak eminim :D
Aaa @destere kayıtsız kalamıcaksa artı bir şeylerdir diyecem ama @destere son videosundan sonra artı derecesini hiç bir şey zaten geçemez oyüzden rahat ol
:A :A :A @mrt-06

Son düzenleme:
Bencede ama Sizin kadın kendisi kıyaslıyor erkekle kendisini bir atıldı ortalığa tutana aşk olsun sen kadın şarkıcılarla yarışsana ayoll erkekleri napacan :A :A :A @Forumdash

Aaa @destere kayıtsız kalamıcaksa artı bir şeylerdir diyecem ama @destere son videosundan sonra artı derecesini hiç bir şey zaten geçemez oyüzden rahat ol
Yer yerinden oynayacak :A

Yeni yıla çatlayarak girecek Hande ve yancıları @Forumdash @Billy Kane
:A :A :A
Belgelerle gel bana :A

Kadın ve Erkek eşittir. Tarkan önce tek bi albümde pes ettiği elektronik albüme geri dönsün :A (sonraki posta cevap vereyim diye) En azından benim kadınm 3 albüm yaptı değer bilmediniz :A

Düşündüğüm şey değildir inş ama onu burda yayınlayamazsın. :A :A

Yer yerinden oynayacak :A

@denizz19 şarkı söyleyecekse ben bir haftalık izne ayrılayım:) haftaya görüşürüz hoşcakalın arkadaşlar :)
Şarkı değil korkma @destere :F Direk dansı gösterisi yapacakmıuş yarın akşam @denizz19 :A :A :A

Ama denemeler yaparke direğin tepesinde mahsur kalmış nasıl inecek bakalım :A yada öyle baykuş gibi tünemişken beklesin yarın akşama ne kaldı ki :A :A :A @mrt-06 @Yiğitt
POZP4v.jpg

Bu şovu sende kaçırma @xemrexxx :F

Son düzenleme:
Belgelerle gel bana :A

Kadın ve Erkek eşittir. Tarkan önce tek bi albümde pes ettiği elektronik albüme geri dönsün :A (sonraki posta cevap vereyim diye) En azından benim kadınm 3 albüm yaptı değer bilmediniz :A
Aaa yok bu konuda @Billy Kane e katılıyorum ben :A Şarkıcılıkta erkek şarkıcılar erkekler ile Kadın şarkıcılarda Kadınlar ile kıyaslanıp rekabet etmeli :A :A :A

Ses yarişmalarında o zaman erkekler, erkeklerle kadınlar, kadınlarla yarişsin :X
Şarkıcı olunca onlarda kendi cinsiyle yarışıyor işte :A

Hem hande önce şu Demet Akalını halletsin daha Demet ile başa çıkamıyor o düşük çıtayı aşamıyor Megastara yarışmaya kalkıyor :F :F :F

Şarkı değil korkma @destere :F Direk dansı gösterisi yapacakmıuş yarın akşam @denizz19 :A :A :A

Ama denemeler yaparke direğin tepesinde mahsur kalmış nasıl inecek bakalım :A yada öyle baykuş gibi tünemişken beklesin yarın akşama ne kaldı ki :A :A :A @mrt-06 @Yiğitt
POZP4v.jpg

Bu şovu sende kaçırma @xemrexxx :F
böyle bir pozisyonda duracağına bence deniz şarkı söylesin daha iyi :) bu daha betermiş :)

Evet yetiştim :X Yaparız. Şimdi Luciferın son 3 bölümüne bakıcam. @destere yetişmem gerek:X
ben daha 3. sezonun ilk bölümünü izledim beni çoktan geçmişsin bile :)

Ama gizemli başlamadımı günahkarı merak etmedinmi :A
Günahkar dediğin sinnerman ise ben gördüm bile:A

böyle bir pozisyonda duracağına bence deniz şarkı söylesin daha iyi :) bu daha betermiş :)

ben daha 3. sezonun ilk bölümünü izledim beni çoktan geçmişsin bile :)

Sezondan sııldım hiç fantastik bişey yoktu diye yavaştan alıyordum. 7.bölümü geçen hafta izledim 8 ve9 da bugun izledim:X Şu sıkıcı outlander bitsin yni bi dzi varmış onu izlicem:X