Sanatçı topluma örnek olması lazım bana göre sanatçı değildir benim gözümde.Aşk Gitti Bizden şarkısını ilk kez senden duydumTürkiye'nin yetiştirdiği gelmiş geçmiş en başarılı birkaç şarkıcıdan biri.
Son günlerde Ozan Çolakoğlu'nun albümünde yer alan "Aşk Gitti Bizden" şarkısıyla başarısını sürdürmektedir.
fotoğraflar gerçek cnm bunuda kendi ağzından tarkan kendisi açıkladı o dönemde okadar kameranın karsısında fotoğrafların gerçek olduğunu kendisinin oluğunu açıkladı eşcinsel olup olmaması beni ilgilendirmiyor beni şarkıları ilgilendiriyor ama fotoğrafların gerçek olduğunu tarkan kendisi açıkladı bu cesaret örneğinide kimse yapamaz kolay kolay🙂🙂🙂Çok sevdiğim bir sarkici mega star Dünyaya Türkçe öğreten adam.Sesi müthiştir
@Çiğdem- Tarlanın eşcinsel olduğu falan yok o fotoğrafların çoğu duzmece
bu açıklamasından herşey belli bence cnm sonrakı açıklamalar pilanlı gitmiştir tarkan burada olayın sıcaklılığıyla herşeyi açıklıyor işte kabul ettiği ortada ama ben oyödnen suclama yapmıyorum kesnilikle tarkan 1 numaradır orası değişmez 🙂🙂🙂@Çiğdem- tamam da kız arkadaşı sapına kadar erkek dedi yani bu gay degil.Tarlanın sadece donsuz fotoğraf çektirdiği resimler var.Bence eşcinsel değil
Serdar'ım nasıl da destek çıkmış Tarkan'a işte adam gibi adam @Maskeli Fedaifotoğraflar gerçek cnm bunuda kendi ağzından tarkan kendisi açıkladı o dönemde okadar kameranın karsısında fotoğrafların gerçek olduğunu kendisinin oluğunu açıkladı eşcinsel olup olmaması beni ilgilendirmiyor beni şarkıları ilgilendiriyor ama fotoğrafların gerçek olduğunu tarkan kendisi açıkladı bu cesaret örneğinide kimse yapamaz kolay kolay🙂🙂🙂
senin o serdarın videonun son sahnesinde handeye sarkıyor @sokak sanati haklımı acabaSerdar'ım nasıl da destek çıkmış Tarkan'a işte adam gibi adam @Maskeli Fedai
Hande de sarkılmayacak gibi değil hanisenin o serdarın videonun son sahnesinde handeye sarkıyor @sokak sanati haklımı acaba
Tamam da biseksüel işte cadıbu açıklamasından herşey belli bence cnm sonrakı açıklamalar pilanlı gitmiştir tarkan burada olayın sıcaklılığıyla herşeyi açıklıyor işte kabul ettiği ortada ama ben oyödnen suclama yapmıyorum kesnilikle tarkan 1 numaradır orası değişmez 🙂🙂🙂
Geçen sene Amerika'dayken Türk olduğumu öğrenen bir kadın direkt Tarkan, Tarkan demeye başladı. Başta İngilizce olarak düşündüğüm için ne dediğini anlamadım sonra dank etti.
Türk fanı kadar yabancı fanı da olan efsane. Türk pop tarihinin gelmiş geçmiş en iyisidir. Herhalde karma, ölürüm sana, aacayipsin albümleri şu dönemde çıkmış olsa çok daha farklı şeyler konuşuyorduk gerçi o zamanlarda da yurt dışında adından söz ettirmeyi başarmıştır. Megastardır.
Sözlüklerde falan da böyle anıları olan çok Portekizde yaşayan bir Türk en popüler dönemindeki Kuzu Kuzu, şımarık falan da barlarda kafelerde çalıyordu şimdi de Cuppa, Yolla falan çalıyo fark eden bir şey yok diyoGeçen sene Amerika'dayken Türk olduğumu öğrenen bir kadın direkt Tarkan, Tarkan demeye başladı. Başta İngilizce olarak düşündüğüm için ne dediğini anlamadım sonra dank etti.
Yurt dışındaki popülerliğini bizzat yaşamış oldum.