Yalandan birkaç video atsan yeterdiHediye de veremedik ama akşam veririm. Ama üşenirsem ne zaman gelir bilemem.
Teşekkürler şaşırtıyorsun beniMutlu Yıllar.
Herkes beni iyi tanımlıyor senin daha enteresan özelliklerimi keşfetmen lazım
ay dur 3. hediyemi verecektim dahaYalandan birkaç video atsan yeterdi
Teşekkürler şaşırtıyorsun beni
@Harunnn60 teşekkürler güzel hediye
3 olur 5 olur Pazar'a kadar kutlayabilirsinay dur 3. hediyemi verecektim daha
ay bende yazdım son olmayacak diye3 olur 5 olur Pazar'a kadar kutlayabilirsinHatta kırkım çıkana kadar
Yalandan birkaç video atsan yeterdi
Teşekkürler şaşırtıyorsun beni
@Harunnn60 teşekkürler güzel hediye
Ayy bu şarkıya bayılırım ama ben İbo olmamilk hediyemi mart ayında vermiştim
dün 2. si profiline bıraktığımdı buda üçüncüsüama sonuncu olmayacak
ay bende yazdım son olmayacak diyeaslında aklımda birşey daha var ama bilemiyorum. biraz düşüneyim
sanki ben EbrumuyumAyy bu şarkıya bayılırım ama ben İbo olmamİstediğin zaman hediye yollayabilirsin
Ebru güzel gacı her erkeğin hayalindeki güzelliklerden tabi şimdiki halisanki ben Ebrumuyum
laflara bak laflaraEbru güzel gacı her erkeğin hayalindeki güzelliklerden tabi şimdiki hali
Ama sen sadece benim hayalimi süslemelisin o yüzden Ebru olma
Gel annem salça soslu sosis yaptı yiyelimlaflara bak laflaratamam paşam bizde oyüzden gizemli takılıyoruz
off misGel annem salça soslu sosis yaptı yiyelim
Yakında hep yerizoff mis
hastayım zaten nede güzel makbule geçerdi. off canım çekti bende sucuklu yumurta yapayım yada ekmeğe çemen süreyim
Teşekkür ederim Menocan.Doğum günün kutlu olsun @denizz19 nice mutlu yıllar diliyorum.Yaş da kemale ermiş baksana, seni askerden sonra evermek gerek olmaz böyle.
Hediye olarak Sıla'dan başka vermeye gerek yok, her Sıla hediyesi senin için ayrı bir yere sahiptir zaten diye düşünmekteyim.
Nekadar yakında acabaYakında hep yeriz
Teşekkür ederim Menocan.Yaş Kemal'e erse de benim ruhum hala Sihirli AnnemEvlilik nedir Ya bekarlık sultanlık
Hediyem de güzelmiş keşke birkaç tane daha paylaşsaydın
La bekar bekar nereye kadar hele askerden sonra artık hayatın gerçeklerini görüyorsun.Yakında hep yeriz
Teşekkür ederim Menocan.Yaş Kemal'e erse de benim ruhum hala Sihirli AnnemEvlilik nedir Ya bekarlık sultanlık
Hediyem de güzelmiş keşke birkaç tane daha paylaşsaydın
Askerden döneyim bakarızNekadar yakında acaba
Hayat arkadaşım Dosi işte son demime kadar dosiyle hayatı paylaşacağızLa bekar bekar nereye kadar hele askerden sonra artık hayatın gerçeklerini görüyorsun.Bu gerçekleri yaşarken yanında bir hayat arkadaşı fena mı olur.
Valla o iş öyle olmayabilir.Askerden döneyim bakarızSana Güney gibi gümüş yüzük alsam ses etmezsin nasılsa
Hayat arkadaşım Dosi işte son demime kadar dosiyle hayatı paylaşacağız
Bir tane bulsana bana Yok mu çevrende şöyle açık, cumhuriyeti savunan, dini kalbinde yaşayanValla o iş öyle olmayabilir.Son deme kadar hayatı paylaşmak gerçekte bile zorken böyle gurbet ellerde yaşayan iki bireyin paylaşması ne kadar pozitif olabilir ki.
Hahahahaha kriterlere bak, İstanbul'da o dediğinden çok insan var niye benim çevremden olsun ki.Bir tane bulsana bana Yok mu çevrende şöyle açık, cumhuriyeti savunan, dini kalbinde yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?