Tarihte Bugün Denizz19 25 Yaşında!

Mutlu yıllar 25 olmuşsun forumun yaşlı üyelerinden birisisin nerdeyse. :A :A

Bu da hediyen. Seni hep korusun gelecekte ki eşin. :relieved::relaxed::tearsofjoy: @denizz19
1195774.png

Hediye de veremedik ama akşam veririm. Ama üşenirsem ne zaman gelir bilemem. :A
Yalandan birkaç video atsan yeterdi :A

Teşekkürler şaşırtıyorsun beni :A

@denizz19 u çok güzel tanımlamışsın.
Aynı fikirdeyim :)
haydi oy vermeyede üşenme yoksa gün boyu tacize uğrarsın :D ( @Bully bu 2 oldu :A)
Herkes beni iyi tanımlıyor senin daha enteresan özelliklerimi keşfetmen lazım :A

@Harunnn60 teşekkürler güzel hediye :A

ilk hediyemi mart ayında vermiştim :A
dün 2. si profiline bıraktığımdı buda üçüncüsü :D ama sonuncu olmayacak :A

3 olur 5 olur Pazar'a kadar kutlayabilirsin :A Hatta kırkım çıkana kadar :F
ay bende yazdım son olmayacak diye :A aslında aklımda birşey daha var ama bilemiyorum. biraz düşüneyim :D

ilk hediyemi mart ayında vermiştim :A
dün 2. si profiline bıraktığımdı buda üçüncüsü :D ama sonuncu olmayacak :A

ay bende yazdım son olmayacak diye :A aslında aklımda birşey daha var ama bilemiyorum. biraz düşüneyim :D
Ayy bu şarkıya bayılırım ama ben İbo olmam :A İstediğin zaman hediye yollayabilirsin :A

Doğum günün kutlu olsun @denizz19 nice mutlu yıllar diliyorum. :) Yaş da kemale ermiş baksana, seni askerden sonra evermek gerek olmaz böyle. :A

Hediye olarak Sıla'dan başka vermeye gerek yok, her Sıla hediyesi senin için ayrı bir yere sahiptir zaten diye düşünmekteyim. :A

off mis :D
hastayım zaten nede güzel makbule geçerdi. off canım çekti bende sucuklu yumurta yapayım yada ekmeğe çemen süreyim :A
Yakında hep yeriz :A

Doğum günün kutlu olsun @denizz19 nice mutlu yıllar diliyorum. :) Yaş da kemale ermiş baksana, seni askerden sonra evermek gerek olmaz böyle. :A

Hediye olarak Sıla'dan başka vermeye gerek yok, her Sıla hediyesi senin için ayrı bir yere sahiptir zaten diye düşünmekteyim. :A
Teşekkür ederim Menocan. :A Yaş Kemal'e erse de benim ruhum hala Sihirli Annem :A Evlilik nedir Ya bekarlık sultanlık :F

Hediyem de güzelmiş keşke birkaç tane daha paylaşsaydın :A

Yakında hep yeriz :A

Teşekkür ederim Menocan. :A Yaş Kemal'e erse de benim ruhum hala Sihirli Annem :A Evlilik nedir Ya bekarlık sultanlık :F

Hediyem de güzelmiş keşke birkaç tane daha paylaşsaydın :A
La bekar bekar nereye kadar hele askerden sonra artık hayatın gerçeklerini görüyorsun. :A Bu gerçekleri yaşarken yanında bir hayat arkadaşı fena mı olur. :A

Nekadar yakında acaba :A
Askerden döneyim bakarız :A Sana Güney gibi gümüş yüzük alsam ses etmezsin nasılsa :A

La bekar bekar nereye kadar hele askerden sonra artık hayatın gerçeklerini görüyorsun. :A Bu gerçekleri yaşarken yanında bir hayat arkadaşı fena mı olur. :A
Hayat arkadaşım Dosi işte son demime kadar dosiyle hayatı paylaşacağız :A

Askerden döneyim bakarız :A Sana Güney gibi gümüş yüzük alsam ses etmezsin nasılsa :A

Hayat arkadaşım Dosi işte son demime kadar dosiyle hayatı paylaşacağız :A
Valla o iş öyle olmayabilir. :A Son deme kadar hayatı paylaşmak gerçekte bile zorken böyle gurbet ellerde yaşayan iki bireyin paylaşması ne kadar pozitif olabilir ki. :A :A