Tanımadığınız birine nasıl seslenirsiniz?

eğer seslenicem kişi erkekse bakarmısınız diye seslenirim oda genelde benmi diye sorar bende evet siz derim 🙂🙂

eğer seslenicem kişi kadınsa baksana bi derim oda benmi diye sorar genelde sen evet derim:A:A

Cover resmindeki gözler seninse şimdi o erkeği düşünemiyorum. :F
kapak fotoyumu diyorsun evet bana ayit 🙂🙂
ayy napayım adınıda bilmiyorumkı yolda bildiğin peşine düştüm adamın adamda öyle bir yürüyorkı yanı koşar gibi gidiyor :kiki::kiki:
en sonudna tuttum kolundan can halviyle :kiki::kiki:
döndü baktı bildiğin bayılıcak gibi birşeyde diyemiyor :F

ayy napayım adınıda bilmiyorumkı yolda bildiğin peşine düştüm adamın adamda öyle bir yürüyorkı yanı koşar gibi gidiyor :kiki::kiki:
Evet kapak fotoğrafını diyordum. :)

Kolundan tuttuğun erkek ne hisler geçirmiştir yazık. :F :F

Burdan güzel dizi çıkar :F :F @cookies ne diyorsun? :F

Trabzon sabah 11 de yola ciktik
postanede birisi cüzdanını düşürdü arkasından yola çıktım sesleniyorum sesleniyorum duymuyor kolundan tuttum bende adam bayılıcak gibi oldu :F:F

Cover resmindeki gözler seninse şimdi o erkeği düşünemiyorum. :F

Ne guzel kara para asktaki kol tutma sahnesi gibi :bhr: erkeklere kibar davran kendini sevdir kadinlara hircin davran kendinden ve erkeginden uzaklastir guzel taktik :A

@EnveR zaten ff uyeleri yanyana dizisinde neler neler olacak :A

Ne guzel kara para asktaki kol tutma sahnesi gibi :bhr: erkeklere kibar davran kendini sevdir kadinlara hircin davran kendinden ve erkeginden uzaklastir guzel taktik :A

Başlasın o zaman. :A

Evet kapak fotoğrafını diyordum. :)

Kolundan tuttuğun erkek ne hisler geçirmiştir yazık. :F :F

Burdan güzel dizi çıkar :F :F @cookies ne diyorsun? :F
ne bilim yanı iyilik yapmaya çalıstım iştee 🙂🙂
oan düşünemedim okadarını yanı adam yürüyor ben kosuyorum :F

kara para aşk yoktu ozaman cnm öyle bir dizi yoktu ozaman 🙂🙂
kara para aşk senaristci bizden çalmıs o sahneyi :F
Vay vay vay tez dava acilmali hakkiniz istenmeli adamla beraber yersiniz kazandiginiz parayida parlakmiydi çocuk parlaksa tatile falan gidersiniz :)

Pardon acaba bir bakar mısınız sorun olmazsa derim bir bayansa... :D :D erkekse de hey bakarmısın derim :J:J:J:J:J:J:J