aynen
İşte lazım olursa felan.Tanımadığım birine neden sesleneyim ki
Kızlara kibarlık yok mu?.eğer seslenicem kişi erkekse bakarmısınız diye seslenirim oda genelde benmi diye sorar bende evet siz derim 🙂🙂
eğer seslenicem kişi kadınsa baksana bi derim oda benmi diye sorar genelde sen evet derim
yokk dövücek gibi konusurum tanımıyorsam eğer zaten genelde bir sıkıntımı var diye düşünürlerKızlara kibarlık yok mu?.
Erkeklerlede kibar konuşuyorsun aşık oldu felan sanarlar dikkat et.yokk dövücek gibi konusurum tanımıyorsam eğer zaten genelde bir sıkıntımı var diye düşünürler
postanede birisi cüzdanını düşürdü arkasından yola çıktım sesleniyorum sesleniyorum duymuyor kolundan tuttum bende adam bayılıcak gibi olduErkeklerlede kibar konuşuyorsun aşık oldu felan sanarlar dikkat et.
Cover resmindeki gözler seninse şimdi o erkeği düşünemiyorum.postanede birisi cüzdanını düşürdü arkasından yola çıktım sesleniyorum sesleniyorum duymuyor kolundan tuttum bende adam bayılıcak gibi oldu
kapak fotoyumu diyorsun evet bana ayit 🙂🙂Cover resmindeki gözler seninse şimdi o erkeği düşünemiyorum.
Evet kapak fotoğrafını diyordum.kapak fotoyumu diyorsun evet bana ayit 🙂🙂
ayy napayım adınıda bilmiyorumkı yolda bildiğin peşine düştüm adamın adamda öyle bir yürüyorkı yanı koşar gibi gidiyor
en sonudna tuttum kolundan can halviyle
döndü baktı bildiğin bayılıcak gibi birşeyde diyemiyor
Trabzon sabah 11 de yola ciktikYolculuk nereye?
postanede birisi cüzdanını düşürdü arkasından yola çıktım sesleniyorum sesleniyorum duymuyor kolundan tuttum bende adam bayılıcak gibi oldu
Cover resmindeki gözler seninse şimdi o erkeği düşünemiyorum.
Ne guzel kara para asktaki kol tutma sahnesi gibi erkeklere kibar davran kendini sevdir kadinlara hircin davran kendinden ve erkeginden uzaklastir guzel taktikkapak fotoyumu diyorsun evet bana ayit 🙂🙂
ayy napayım adınıda bilmiyorumkı yolda bildiğin peşine düştüm adamın adamda öyle bir yürüyorkı yanı koşar gibi gidiyor
en sonudna tuttum kolundan can halviyle
döndü baktı bildiğin bayılıcak gibi birşeyde diyemiyor
Başlasın o zaman.Trabzon sabah 11 de yola ciktik
Ne guzel kara para asktaki kol tutma sahnesi gibi erkeklere kibar davran kendini sevdir kadinlara hircin davran kendinden ve erkeginden uzaklastir guzel taktik
@EnveR zaten ff uyeleri yanyana dizisinde neler neler olacak
Trabzon sabah 11 de yola ciktik
Ne guzel kara para asktaki kol tutma sahnesi gibi erkeklere kibar davran kendini sevdir kadinlara hircin davran kendinden ve erkeginden uzaklastir guzel taktik
@EnveR zaten ff uyeleri yanyana dizisinde neler neler olacak
ne bilim yanı iyilik yapmaya çalıstım iştee 🙂🙂Evet kapak fotoğrafını diyordum.
Kolundan tuttuğun erkek ne hisler geçirmiştir yazık.
Burdan güzel dizi çıkar @cookies ne diyorsun?
Bide kara para aski izlemis olcakne bilim yanı iyilik yapmaya çalıstım iştee 🙂🙂
oan düşünemedim okadarını yanı adam yürüyor ben kosuyorum
Kara dogumgunu ekimde final yapar ekimin ortasindada veya basindada baslarBaşlasın o zaman.
İyilik iyidirne bilim yanı iyilik yapmaya çalıstım iştee 🙂🙂
oan düşünemedim okadarını yanı adam yürüyor ben kosuyorum
Ben okuyamayacağımBide kara para aski izlemis olcak
Kara dogumgunu ekimde final yapar ekimin ortasindada veya basindada baslar
kara para aşk yoktu ozaman cnm öyle bir dizi yoktu ozaman 🙂🙂Bide kara para aski izlemis olcak
Kara dogumgunu ekimde final yapar ekimin ortasindada veya basindada baslar
Vay vay vay tez dava acilmali hakkiniz istenmeli adamla beraber yersiniz kazandiginiz parayida parlakmiydi çocuk parlaksa tatile falan gidersinizkara para aşk yoktu ozaman cnm öyle bir dizi yoktu ozaman 🙂🙂
kara para aşk senaristci bizden çalmıs o sahneyi
ne bilim cnm 2011 yılı falandı galiba eski olay yanı 🙂🙂Vay vay vay tez dava acilmali hakkiniz istenmeli adamla beraber yersiniz kazandiginiz parayida parlakmiydi çocuk parlaksa tatile falan gidersiniz