Talisca Başladı, Cenk Bitirdi: 0-2

Gecen sezonki Q7yi mumla arıyorum nerde o asist yapan adam eksilten şovdan uzak durmaya çalışan adam.
2010'da ilk geldiği zaman uçuyordu ama takımı beğenmediği için küçümsüyordu da. Kendi açıklaması var gol ya da asist onun umrunda değil. O topla oynamaktan artislik hareketler yapmaktan hoşlanırmış. İlk geldiği zaman oovvv derdik ama yemiyorum artık. :)

2010'da ilk geldiği zaman uçuyordu ama takımı beğenmediği için küçümsüyordu da. Kendi açıklaması var gol ya da asist onun umrunda değil. O topla oynamaktan artislik hareketler yapmaktan hoşlanırmış. İlk geldiği zaman oovvv derdik ama yemiyorum artık. :)
O zaman şimdiki halinden kat kat daha iyiydi kazandırdığı baya maç hatırlıyorum o zamandan simdi cok yaskabdi o eski Q7 tadı alamıyorum.O zamanda milyon eurolarla yıldızlar almıştık neyini beğenmemiş beyefendi :A

O zaman şimdiki halinden kat kat daha iyiydi kazandırdığı baya maç hatırlıyorum o zamandan simdi cok yaskabdi o eski Q7 tadı alamıyorum.O zamanda milyon eurolarla yıldızlar almıştık neyini beğenmemiş beyefendi :A
Portekiz milli takımında bunların hiçbirini yapmıyor. Neyse sürekli Quaresma konuşacak değilim. Taraftarın ona olan sevgisine ihanet ediyor. Birçok maçta takımını 10 kişi bırakıyor, yazık Atiba'ya onun yerine de koşmak zorunda değil. Atiba demişken biraz ondan örnek almalı. Bugün de bana göre sahanın yıldızıydı. Hele 90 artı da geriden topu kapıp Cenk'e asist yaptığı pozisyon yok mu? O dakika da bu enerji,hem de 33 yaşındaki adam. 😱