- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
yakup09 post: 1413764' Alıntı:Hem çalıntı hem de cılız mı şimdi bu projemsi
- - - Ekleme - - -
Zuyeeee
zuyeeee derken
yakup09 post: 1413764' Alıntı:Hem çalıntı hem de cılız mı şimdi bu projemsi
- - - Ekleme - - -
Zuyeeee
yakup'un yeni gülme stili
zuyeeee derken
Abi derkene ?takas post: 1413775' Alıntı:sana bir abi tavsiyesi kalabalıkta öyle gülme nolur nolmaz anlatabildim mi
mrt-06 post: 1414214' Alıntı:Yani gerçekten özgün bir proje olmuş agam çok özgün....
Benim yaptığım çalışmaya biraz çelme gibi oldu ama neyse başarılar....takas post: 1414218' Alıntı:özgün tabi aga kimse yapmadı ki böyle bişey
mrt-06 post: 1414219' Alıntı:Benim yaptığım çalışmaya biraz çelme gibi oldu ama neyse başarılar....
şöyle bi göz attım
avrupa yakası-acı hayat ikilisinden biriyle başlayalım bakalım
- - - Ekleme - - -
yok daha neler aga seninki başka bu başka benim yaptığım sadece bir dizinin finale doğru son 5 bölüm reytingi alakası yok ki
ben zaten daha önceden de eski reytingleri paylaşıyodum ara sıra senin projenle bi alakası yok
Alınmadın demi agam o gün biraz moralim bouktu....takas post: 1414222' Alıntı:şöyle bi göz attım
avrupa yakası-acı hayat ikilisinden biriyle başlayalım bakalım
- - - Ekleme - - -
yok daha neler aga seninki başka bu başka benim yaptığım sadece bir dizinin finale doğru son 5 bölüm reytingi alakası yok ki
ben zaten daha önceden de eski reytingleri paylaşıyodum ara sıra senin projenle bi alakası yok
mrt-06 post: 1415264' Alıntı:Alınmadın demi agam o gün biraz moralim bouktu....
İyi o zaman sevindim.takas post: 1415267' Alıntı:yok aga ne alınması ben böyle ufak tefek şeylere alınmam içini ferah tut
Az önce benim bu konuda olmamın, senin uplatmanla ilgisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?