- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
yakup09 post: 1413764' Alıntı:Hem çalıntı hem de cılız mı şimdi bu projemsi
- - - Ekleme - - -
Zuyeeee
zuyeeee derken
yakup09 post: 1413764' Alıntı:Hem çalıntı hem de cılız mı şimdi bu projemsi
- - - Ekleme - - -
Zuyeeee
yakup'un yeni gülme stili
zuyeeee derken
Abi derkene ? benden küçük olduğu halde kurmaca dünyasında kendini büyük sayan kişinin tavsiyelerini dinlemek mi dedin ??? bak yine güldürdün zuyeeeetakas post: 1413775' Alıntı:sana bir abi tavsiyesi kalabalıkta öyle gülme nolur nolmaz anlatabildim mi
mrt-06 post: 1414214' Alıntı:Yani gerçekten özgün bir proje olmuş agam çok özgün....
Benim yaptığım çalışmaya biraz çelme gibi oldu ama neyse başarılar....takas post: 1414218' Alıntı:özgün tabi aga kimse yapmadı ki böyle bişey
mrt-06 post: 1414219' Alıntı:Benim yaptığım çalışmaya biraz çelme gibi oldu ama neyse başarılar....
şöyle bi göz attım
avrupa yakası-acı hayat ikilisinden biriyle başlayalım bakalım
- - - Ekleme - - -
yok daha neler aga seninki başka bu başka benim yaptığım sadece bir dizinin finale doğru son 5 bölüm reytingi alakası yok ki
ben zaten daha önceden de eski reytingleri paylaşıyodum ara sıra senin projenle bi alakası yok
Alınmadın demi agam o gün biraz moralim bouktu....takas post: 1414222' Alıntı:şöyle bi göz attım
avrupa yakası-acı hayat ikilisinden biriyle başlayalım bakalım
- - - Ekleme - - -
yok daha neler aga seninki başka bu başka benim yaptığım sadece bir dizinin finale doğru son 5 bölüm reytingi alakası yok ki
ben zaten daha önceden de eski reytingleri paylaşıyodum ara sıra senin projenle bi alakası yok
mrt-06 post: 1415264' Alıntı:Alınmadın demi agam o gün biraz moralim bouktu....
İyi o zaman sevindim.takas post: 1415267' Alıntı:yok aga ne alınması ben böyle ufak tefek şeylere alınmam içini ferah tut
Az önce benim bu konuda olmamın, senin uplatmanla ilgisi var mı?