Takıntılarınız Var Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hee aga sen diyince aklıma geldi küçük şeyleri bile kafama acayip takıyorum bi de biri bana iyi bişey yapmışsa mutlaka onun karşılığını vermek gibi bi huyum var yoksa kendimi borçlu hissediyorum

Sınavlarda üst üste aynı şık gelirse birini değiştiririm. :D En az 3 tane üst üste gelmeli ama. :D

Yatıcağım zaman herkese iyi geceler demeden uyuyamam. :D

1-Bir işim varsa sevdiğim bir şeyi yapmadan önce yaparım.Yapmadan duramam.
2-Birisi bir iyilik yaptı mı karşılık vermeden duramam.
3-İyi geceler demedikçe uyuyamam
4-Yamuk gördüğüm birşey varsa düzeltirim.
5-Vadinin en heyecanlı yerlerine tekrar tekrar izlerim.
6-Vadinin müziklerini hergün dinlerim

Kapıyı kapatıyorum ama emin olamıyorum.Kapattım mı kapatmadım mı diye şüpheye düşüyorum. :D

Eskiden reytingleri takip ettiğim dönemde tvde en son kapattığım kanal, 1. olmasını istediğim kanaldı. :D Çok takmıştım buna. Hatta sırf bunu yapmak için tekrar açıyordum tvyi. :D

+1 Bende de bi ara bu çok şiddetliydi :D Taki benim reytinge katkımın olmadığını öğrenene kadar :D

Sınavlarda üst üste aynı şık gelirse birini değiştiririm. :D En az 3 tane üst üste gelmeli ama. :D

takıntı değil ama bende yaparım 4 tane şık üst üste geldi mi emin bile olsam birini değiştiririm çünkü 4 şık üst üste doğru olmaz inanmıyorum :D

Evden çıkmadan kapıyı 2 kere kontrol etmek, her gün saçlarımı yıkamak, dışarıya çıktığımda muhakkak kendim için bir şey almak...

En büyük takıntım, Türkçeyi doğru kullanmayı çalışmak. Harf yazımı, noktalama işaretleri, yani hepsi benim için önemli. Yazıyı geçtim, sözlü olarak dahi bu konuda takıntılarım var. :)

imla takıntımda var çok dikkad ederim kelimeleri yalnış yazmamaya :D

Son zamanlarda 3 sayısı ile ilgili büyük takıntım var. :(

Çok az simetri takıntım var.:)

Merdivenlerde ayak uçlarında yürümek.:)

Birde kaldırımlarda aynı renkli taşlara basmaya çalışırım.:)

Bir ayağım ıslanırsa mutlaka diğerine de su dökerim. 2-3 hafta önce başıma gelmişti. Su içerken ayağım ıslanmıştı. -evet bunu başardım.- Diğeri ayağımı da bardağı doldurup ıslatmıştım.

Bu arada bir takıntım ama var nasıl anlatsam bilemedim çok saçma bir şey :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...