tabii'den Yeni Program: "Tarih Şeyleri"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,844
Puanı
1,061
hq720.jpg

TRT'nin dijital platformu tabii'den yeni program!

Kemal Uçar'ın 'Sunucu Ali' karakterini canlandırdığı, tarihteki dikkat çeken olaylar, kişiler, rivayetler ve pek çok hikayenin "mockumentary" tarzı mizah anlayışıyla ve stüdyoda ağırlanan uzman isimlerin eşliğinde konu alındığı 'Tarih Şeyleri', bugün itibariyle yayına girdi.

Tarih Şeyleri, 10 bölümlük sezonuyla şimdi tabii'de!

Ya o çok kötü slogan değil bence bu çok saçma tarih ve şey yanyana çok alakasız duruyor
Sorun sloganın içeriği değildi, bir diziye ait olduğu bilgisi verilmeden şehrin her yerine sadece bu cümlenin kocaman yazılmasıydı.

Amaç herkesin ilgisini çekmekti ve bunu bana göre "abartılı" bir yolla yapmışlardı. Ve amaçlarına da ulaşmışlardı.

Sorun sloganın içeriği değildi, bir diziye ait olduğu bilgisi verilmeden şehrin her yerine sadece bu cümlenin kocaman yazılmasıydı.

Amaç herkesin ilgisini çekmekti ve bunu bana göre "abartılı" bir yolla yapmışlardı. Ve amaçlarına da ulaşmışlardı.
PR çalışmasıydı o ama bence bu Tarih şeyleri çok saçma böyle PR çalışması olmaz bence özensizlik

PR çalışmasıydı o ama bence bu Tarih şeyleri çok saçma böyle PR çalışması olmaz bence özensizlik
Pr çalışması olsa da çok sorumsuzca yapılan bir hamleydi. Ben o sıralar babamı kaybetmiştim ve o söz beni çok etkilemişti. Buna hakları yok. Kaldı ki insanların intihar ettikleri metrolara o sözlerin her yere koymaları da dünya saçması bir şeydi. Bu belgeselin ismine değinmeye bile gerek yok. Saçmalığın daniskası.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Pr çalışması olsa da çok sorumsuzca yapılan bir hamleydi. Ben o sıralar babamı kaybetmiştim ve o söz beni çok etkilemişti. Buna hakları yok. Kaldı ki insanların intihar ettikleri metrolara o sözlerin her yere koymaları da dünya saçması bir şeydi. Bu belgeselin ismine değinmeye bile gerek yok. Saçmalığın daniskası.
İmza kaşe mühür..

• Beğendim
Reactions: Gizmen