T.U.Imtihani Muhtesem Yuzyil'a Kafa Tuta Bilirmi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,909
Puanı
1,061
Tayfun Guneyerin Yeni Bombasi T.U.Imtihani Rekortmen dizi Muhtesem Yuzyili Gece Bilirmi?Dizi Tayfun G. Dizisi oldugu icin Dizinin Yonu daha cok biliniyor.T.Guneyerin Projeleri cogu zaman husrana ugrasa da Tutan Projeleri de Var.Bunlarin da basinda Bir zamanlar 18-20Milyon kisinin izledigi Basrollerinde M.A.Alakurt Ve O.Kaynarcanin Oynadigi 'Adanali' Geliyor.

Bence gecemez nedense Carsamba aksamlari cok proje var 5 reyting en cok alsin.

imkansız :D kuzey güneyi geçmesi bile imkansız :D

Uzay gemisi çok iyi hazırlanmış.Fakat geçmesi zor.Birde şu kibirli hareketleri KVP ve M.Yüzyıl hayranlarında çok görüyorum.Kendi dizilerini hiçbir zaman geçilmez zannediyorlar.

Abartma kreys, SHOW'da RTÜK'ün belgeselini bile yayınlasan ilk 100'e girer. :)

görücez reyting anlamında bu dizinin kuzey güney bile geçemeyecegi kesin gibi bence

nie m.yüzyil baz aldınki s.g.a.t ? yarin görecegiz bence m.yüzyil çok çok rahat geçer hatta büyük fark atar özeti bilem

Bence 2., 3. hafta ikinciliğe, üçüncülüğe tırmanabilir ama zamanla düşer tabi. :)

2.3 olabilmesi için 8 reyting almazi lazım bence deiil 7 5 bile alamaz 2.3 alir çok ciddiyim beklenti çok büyük tutarsaniz izleyiciler hayal kırıklıgına ugrarsiniz ismi bile çok kötü dizininin imkanı yok bence kuzeyin özetine bile geçemez .. yarin burdaim ...

2.3 olabilmesi için 8 reyting almazi lazım bence deiil 7 5 bile alamaz 2.3 alir çok ciddiyim beklenti çok büyük tutarsaniz izleyiciler hayal kırıklıgına ugrarsiniz ismi bile çok kötü dizininin imkanı yok bence kuzeyin özetine bile geçemez .. yarin burdaim ...

Kuzey'in özeti çok düşük alıyor, onu geçmesi kesin. :)

Ben Hakikaten bu isi biliyorum.Konuma 1saat gecmeden 12msj geldi.bu arada bu dizi tutar.vadiyi de gecer aga.

imkansız bu hafta maç vardı bi de m.yüzyıl,fgsn gbi diziler maçlardan etkilenmez ama t.u.imtihanı,sakarya fırat falan etkilenmiştir

noldüüüüüüüüüüüü geçti işte :D

Türk'ün Uzayla İmtihanı, Muhteşem Yüzyıl'ı mı geçecek? Abi yapmayın ya. :D Belki seneye falan MY reytingi düşer de geçebilir. Ama bu akşam geçemez.

Yarım saat izledim TUİ'nı çok durağan geldi bana. Pek eğlencesi yok. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrarladılar.

Ama şunu da söyleyeyim. Uzay gibi artık farklı konuların işlendiği dizilerin yayınlanması güzel bir gelişme. Diziler kendini tekrarlamıyor en azından. Dizi sektörü gelişiyor.