Yaşam Tırnak - Tırnak Eti Yemek

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Çoğu kişide olan malesef kötü bir alışkanlıktır. Bazıları tırnaklarını, bazıları tırnağın yanındaki etleri yer. Kanama ve yara olayları çokça görülür.

Hiç unutmam metroda adam Batıkent'te başladı Akköprü'ye kadar tırnağını yedi hemde iştahla.
Midem döndü ya off, bari toplum içinde yapmayın.

Hiç unutmuyorum metroda adam Batıkent'te başladı Akköprü'ye kadar tırnağını yedi hemde iştahla.
Midem döndü ya off, bari toplum içinde yapmayın.
Ay ne yapalım, demekki psikolojik sorunlarımız var.
Sende biraz anlayışlı ol yani.

Geçen seneye kadar yaptığım şey. Bir ara stresten kaynaklı yapıyordum, özellikle etimi koparıyordum ve sürekli kanıyordu.

Ay ne yapalım, demekki psikolojik sorunlarımız var.
Sende biraz anlayışlı ol yani.
Sen de mi yiyorsun?

Geçen seneye kadar yaptığım şey. Bir ara stresten kaynaklı yapıyordum, özellikle etimi koparıyordum ve sürekli kanıyordu.
Geçmiş olsun.
Ben de eskiden yiyordum ama fazla değil şimdilerde saçımla oynuyorum sanırım bu da ruhsal problemlerden ötürü olsa gerek.

Sen de mi yiyorsun?

Geçmiş olsun.
Ben de eskiden yiyordum ama fazla değil şimdilerde saçımla oynuyorum sanırım bu da ruhsal problemlerden ötürü olsa gerek.
Teşekkür ederim kardeşim.
Geçti gitti ama.
Ben saçımla ancak canım sıkılınca oynarım ya da fotoğraf çekince.

Hiç yemedim , zaten tırnak filan yemek erkeklerde daha çok görülürmüş. Ve bunun en önemli kaynağı stres ve sıkılmaktan gelir.

Yemiyorum ama koparıp atıyorum
Özellikle sol yüzük parmağımda baya abartmışım yara oldu

Hiç yemedim , zaten tırnak filan yemek erkeklerde daha çok görülürmüş. Ve bunun en önemli kaynağı stres ve sıkılmaktan gelir.
Yemiyorum ama koparıp atıyorum
Özellikle sol yüzük parmağımda baya abartmışım yara oldu
Teşekkür ederim kardeşim.
Geçti gitti ama.
Ben saçımla ancak canım sıkılınca oynarım ya da fotoğraf çekince.
Benim de tırnak eti yeme alışkanlığım vardı ama bıraktım yaralarım da geçti . Yiyenleri ALLAH kurtarsın
Çok iğrendiğim bir şey kesinlikle.
Bugün bir yerde okudum, tırnak - tırnak eti yemek kanser yapıyormuş.
Artık yedikçe aklıma bu bilgi gelecek, aman dikkat.

Maçlar da heyecandan farkında olmadan yaptığım şey