Ay ne yapalım, demekki psikolojik sorunlarımız var.Hiç unutmuyorum metroda adam Batıkent'te başladı Akköprü'ye kadar tırnağını yedi hemde iştahla.Midem döndü ya off, bari toplum içinde yapmayın.
![]()
Sen de mi yiyorsun?Ay ne yapalım, demekki psikolojik sorunlarımız var.Sende biraz anlayışlı ol yani.
![]()
Geçmiş olsun.Geçen seneye kadar yaptığım şey. Bir ara stresten kaynaklı yapıyordum, özellikle etimi koparıyordum ve sürekli kanıyordu.![]()
Malesef, tam yerken aklıma geldi bu konu zaten.Sen de mi yiyorsun?
Geçmiş olsun.Ben de eskiden yiyordum ama fazla değil şimdilerde saçımla oynuyorum sanırım bu da ruhsal problemlerden ötürü olsa gerek.
![]()
Sende de her şey var mübarek, olmayan bir kötü alışkanlığın yok.Malesef, tam yerken aklıma geldi bu konu zaten.![]()
Sigaram yok mesela.Sende de her şey var mübarek, olmayan bir kötü alışkanlığın yok.![]()
Teşekkür ederim kardeşim.Sen de mi yiyorsun?
Geçmiş olsun.Ben de eskiden yiyordum ama fazla değil şimdilerde saçımla oynuyorum sanırım bu da ruhsal problemlerden ötürü olsa gerek.
![]()
Hiç yemedim , zaten tırnak filan yemek erkeklerde daha çok görülürmüş. Ve bunun en önemli kaynağı stres ve sıkılmaktan gelir.![]()
Yemiyorum ama koparıp atıyorumÖzellikle sol yüzük parmağımda baya abartmışım yara oldu
![]()
Teşekkür ederim kardeşim.Geçti gitti ama.
Ben saçımla ancak canım sıkılınca oynarım ya da fotoğraf çekince.
![]()
Bravo.![]()
Benim de tırnak eti yeme alışkanlığım vardı ama bıraktım yaralarım da geçti . Yiyenleri ALLAH kurtarsın![]()
Bugün bir yerde okudum, tırnak - tırnak eti yemek kanser yapıyormuş.Çok iğrendiğim bir şey kesinlikle.