TİMS & B Yapım'dan Yeni Diziler

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,310
Puanı
1,060
xemrexxx yeni bir haber konusu açtı

TİMS & B Yapım'dan Yeni Diziler

0db50c8e-fe11-45bc-84e4-d28e29d22ca8.jpg

Bu sezon Söz dizisiyle adından söz ettiren Tims&B Yapım'dan yeni haberler var.

Yapımn ortaklarından Timur Savcı gelecek projeleri için konuşurken 2 yeni diziden bahsetti. Merakla beklenen Şu Çılgın Türkler'in uyarlamasının Vatanım Sensin'e benzeyip benzemeyeceği sorusuna ''Biz etrafından dolanmayacağız, biz direkt Atatürk'e yoğunlaşacağız. Biz aslında bir Atatürk'ün yolculuğu dizisi yapacağız.'' diyerek cevap verdi.

Türkiye'deki dijital dizi sektörünün büyük yapımların kar edebileceği bir alan olmadığını söyleyen Timur Savcı, başka bir öykü için de Netflix ile görüştüklerini söyledi.
Orijinal formatta oku

heyecanlandım şimdi :A ay neyse istanbullu gelin ve vatanımsensin bu sene biterse, nasılsa sinemin uğursuzlupuyla ( :A @Forumdash) fatih tutmaz biz bu iki diziyle liderliği geri alırız:A @Çiğdem- @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @Dosi @gizem ak @yatutarsa @mrt-06 @MasacRE- @Aserat @vadikızı
Şu Çılgın Türkler için çok heyecanlıydım açıklama daha da heyecanlandırdı. Atatürk’ü kim oynar sence? :D Kanalı ATV olabilir. :A

Vatanım Sensin’e de gönderme yapmış yandan dolaşma falan. :A

@yatutarsa gardaşım bu beklediğimiz dizi. :D

Şu Çılgın Türkler için çok heyecanlıydım açıklama daha da heyecanlandırdı. Atatürk’ü kim oynar sence? :D Kanalı ATV olabilir. :A

Vatanım Sensin’e de gönderme yapmış yandan dolaşma falan. :A

@yatutarsa gardaşım bu beklediğimiz dizi. :D
bence meryoş gibi noname birini bulsunlar :A

kanalı star ya da şov olur herhalde atv-trt1 de düşünemiyorum; macun o ka parayı vereceğine kanalını kapatır; fox a yakışmaz:A @xBUGRAx ; kanal d de zor gibi

bence meryoş gibi noname birini bulsunlar :A

kanalı star ya da şov olur herhalde atv-trt1 de düşünemiyorum; macun o ka parayı vereceğine kanalını kapatır; fox a yakışmaz:A @xBUGRAx ; kanal d de zor gibi
Olabilir cast ajansından bulabilirler aslında çok benzer birini. :D

Atatürk açılımı sonrası ATV neden olmasın. :A

Olabilir cast ajansından bulabilirler aslında çok benzer birini. :D

Atatürk açılımı sonrası ATV neden olmasın. :A
yüz yüze dizisi ekibiyle başka bir dizi yapabilir dedi timoş zaten şovla 13 bölümlük anlaşma imazalmışlarmış la yoksa parayı peşin verip kazıklandın mı :A

Kurban olsun FOX logosuna. :A
ayol fox u tarihe geçirdik ilk 100 e zor giren diziden 1 sezon boyunca zarar etmedin daha ne istiyon :A

yüz yüze dizisi ekibiyle başka bir dizi yapabilir dedi timoş zaten şovla 13 bölümlük anlaşma imazalmışlarmış la yoksa parayı peşin verip kazıklandın mı :A
Yüz Yüze hatalı bir iş oldu, 13 değil de belki 4 bölümü peşin vermiş olabilirler. Bir yerde okumuştum çünkü. :F

ayol fox u tarihe geçirdik ilk 100 e zor giren diziden 1 sezon boyunca zarar etmedin daha ne istiyon :A

İnşallah etmemiştir. :A Onun parası da Erkan'a gitti gerçi. :A

Çok merak ediyorum projeyi. İnşallah sömürü yapmazlar. Malum şimdi Söz ile sömürünün dibini yapıyorlar.

Bakarım :X Neboş ve entrika harika ama yapımcı o nedir bee? Günlük dizi mi:A @mrt-06 show tv yönetiminie söyle dizinin senaryosunu kendileri alsın biz çekeriz (ay yapım) :A
kara melek tarzındaymış şimdiden ben, @ozmoturk ve @Forumdash ı kaptı bence dizi :A
Nebahat senaryoyu çok beğenmiş bayağı entrikalı bulmuş. :A

Focus'un başarılı haftalık dizileri de var küçümseme. :Z Ay Yapım şimdi pahalıya çeker Focus iyidir. :A