- Reaksiyon puanı
- 18,893
- Puanı
- 1,060
Anlamadim yarin anlatirsinVampirlerle ugraşan kişi[emoji4]
Anlamadim yarin anlatirsinVampirlerle ugraşan kişi[emoji4]
komedi ?Kuzenlerim kesin izlerde beni öyle diziler kesmez bana aksiyon-komedi lazım
AnladimKuzenlerim kesin izlerde beni öyle diziler kesmez bana aksiyon-komedi lazım
Ya iste hem aksiyonlu hem komedili disi istiyor bende oyle istiyorum @Polat Şaşmazkomedi ?
Guzel olur belkiGüzel olursa tabi
+1 katiliyorumAvşar Film'in dizileri zaten vampirli dizilerden daha korkutucu. Vampirlerli dizilerde bile Avşar Film`in dizilerindeki kadar trajedi gelmiyor insanların başına.
Ben belki izlerimizlemem.
Yapamazlar bir tek erler film yapabilir+1 katiliyorum
Ben belki izlerim
Erler yapamaz bnce erlere uymaz yaparsa Ay yapim yapar.Yapamazlar bir tek erler film yapabilir
Vay Star fanı senistar da yayınlanırsa neden olmasın
Haklisin aslinda ama bir vampir kitabindan uyarlama yapabilirizBiz asla beceremeyiz. Efektler , konusu her şey vasat olur ve tutmaz.
The Vampire Diaries uyarlaması olsun başrolde de Serenay Aktaş muhteşem olur.Erler yapamaz bnce erlere uymaz yaparsa Ay yapim yapar.
Vay Star fanı seni
Haklisin aslinda ama bir vampir kitabindan uyarlama yapabiliriz
Ayy evet cok guzel olur bende izlerimThe Vampire Diaries uyarlaması olsun başrolde de Serenay Aktaş muhteşem olur.
Haklisin sende sonuna kadar sana katiliyorum.Bence izlenemez gerçeği varken kim ne yapsın diziyi. İsrail Esed Amerika İsid İran zaten yeterince kan emiyor buralarda diziye gerek yok
Hahahahah bunun vampirlerle ne alakasi varayyy bir zahmet türkler vampirli bişiler yapmaya kalkışmasınlar artık
işte türklerin vampirlerden anladığı şeyy
bu vampir filmi cnm türklerin yaptığı vampir filmi o şapkalı adam vampir dracula hemdeHahahahah bunun vampirlerle ne alakasi var
Çiğdem ben yapardımda rüyama girerdi amabu vampir filmi cnm türklerin yaptığı vampir filmi o şapkalı adam vampir dracula hemde