Denklem gibi çözmüşsün.Bravo walla.Şimdi soru en popüler aktör diyor. Burada fandomluğa gerek yok sırasıyla
Burak (İnstagram rekoru var adamda) > Çağatay > Kıvanç > Aras > Engin.
Yetenek ile ilgili cevap vereceksek sıralama şöyle olur
Aras >= Kıvanç > Çağatay > Engin>= Burak
İkisinin ortalamasını alırsak cevap Kıvanç çıkıyor. Ama popüler olduğu için soru ben Çağatay diyorum.
Ne kadar ciddiye aldım yaa
Yaşlılarda Kenan ve HalitSize göre kim?
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD @Dosi @Sherlock
Kuduruk .ss @serhatt @xemrexxxYaşlılarda Kenan ve HalitGençlerde ise Aras tek kalmış durumda@alperuz @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @kerem @Bully
Oyunculuklarını seviyorum tabi ki, sen başka şeylerini seviyorsun konuşturma beni .ssSen sevmiyormusun
Hoşt maybaş .ssYaşlılarda Kenan ve HalitGençlerde ise Aras tek kalmış durumda@alperuz @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @kerem @Bully
Ay hem de ne kuduruk .ss
İftiralarını kendine sakla
Düzgünüz tabi çatla sende
Cezası neyse öderiz
Kendin geber, yorma bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?