Üç dizi de aşkım, kaliteden anlıyorum.Son 10 yılda çıkan Medcezir, Kara Sevda gibi modern aşk, entrika ve zengin hayat temalı dizilerin ilham kaynağı Aşk-ı Memnu'dur. Bunu tartışmak bile gereksiz.
Gelir gelmez hemen canla başla ,Herifini savunup övmüş 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @mrt-06ay bu faruk @Forumdash burağı beğenmezdi adam sayesinde 2 sezon süren yurtdışında tekrar ilgi gören bir dizileri oldu; youtubede 1 milyon aboneyi geçen ilk dizi oldu , seulde ödül aldı dizi şimdi de iemmy daha nolsun @Çiğdem- @S.G.A.T. @vadikızı @Harunnn60 @gizem ak @mrt-06 @xBUGRAx
Yeni geldik törenden hiiiiç ugraşamam senle Burak oğlanın yoktu zaten törende ben oldugum "içün"ay bu faruk @Forumdash burağı beğenmezdi adam sayesinde 2 sezon süren yurtdışında tekrar ilgi gören bir dizileri oldu; youtubede 1 milyon aboneyi geçen ilk dizi oldu , seulde ödül aldı dizi şimdi de iemmy daha nolsun @Çiğdem- @S.G.A.T. @vadikızı @Harunnn60 @gizem ak @mrt-06 @xBUGRAx
Yeni geldik törenden hiiiiç ugraşamam senle Burak oğlanın yoktu zaten törende ben oldugum "içün"
Aşk-ı Memnu'dan haberleri yokmuymuş? 😱 Bu tarz dizilerin atası olurlar da kendileri.