Türkiye - Slovakya Hazırlık Maçı Hangi Kanalda ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060

Abdullah Avcı Milli Takım'ın başında ilk maçına çıkıyor…

Bizim çocuklarımız, bizim takımımız Bursa'da Slovakya ile karşılaşıyor…

Türkiye ' Slovakya A Milli Maçı 29 Şubat Çarşamba akşamı Saat 20:30'da HD Kalitesi ve Canlı Yayınla A HABER'DE!

Moderatörün son düzenlenenleri:
ATV yayınlamayacak mı yani maçı, Çocuklar Duymasın'dan daha iyi reyting alırdı. Bence aynı anda iki kanalda birden yayınlanabilir.

Hazırlık maçı olduğundan ATV önem vermemiş, A Haber'e yönlendirmiş olabilir.
A Haber'in bu hamlesi ile izleyicisi artacaktır ve kaliteli yayınları oluyor. Ben bu maçı izleyebilirim.
Umarım Abdullah Avcı ile iyi başlangıç yaparız ve iyi bir şekilde devam ederiz...

Bakalım Abdullah Avcı'yla ilk maç nasıl sonuçlanacak...

ilk 30 dk sını izlicem zevkli geçerse izlerim maçı ama zannetmiyorum izleyeceğimi hazırlık maçları sarmıyo

Abdullah Avcı umarım çok iyi bir başlangıç yapar

Bazen bu tarz maçlarda yenilmek daha faydalı oluyor.İnşallah iyi oynarız ama bu sefer.İnşallah o eski ruhu görürüz.

Evet dediğin gibi hazırlık maçlarında yenilgiler takımı iyiye yönlendirir ama Abdullah Avcı'nın ilk maçında galibiyet ile tanışması kendine olan güvenini artırır

Evet dediğin gibi hazırlık maçlarında yenilgiler takımı iyiye yönlendirir ama Abdullah Avcı'nın ilk maçında galibiyet ile tanışması kendine olan güvenini artırır
Senin dediğin de doğru ben bu takımın o eski hızlı inatçı yapısını çok istiyorum.