Peki penaltıdan önce verdiği ofsayt.Hakemzon diyenleri Konyaspor maçına alalım. 😃 Sırf fark açılmasın diye gitti adamın kolları iki yana aşağıya salınık şekilde açıkken çarpan topa penaltı verdi. 😃
Bu adam bundan para kazanıyor. 😃
Peki penaltıdan önce verdiği ofsayt.Hakemzon diyenleri Konyaspor maçına alalım. 😃 Sırf fark açılmasın diye gitti adamın kolları iki yana aşağıya salınık şekilde açıkken çarpan topa penaltı verdi. 😃
Görmedim onu. Görüntüsü varsa atıver de biraz daha eğleneyim.Peki penaltıdan önce verdiği ofsayt.
Görmedim onu. Görüntüsü varsa atıver de biraz daha eğleneyim.
Yakın mesafe sert top normal pozisyonda el penaltıyla alakası yokHakemzon diyenleri Konyaspor maçına alalım. 😃 Sırf fark açılmasın diye gitti adamın kolları iki yana aşağıya salınık şekilde açıkken çarpan topa penaltı verdi. 😃
Yazdık bunları kardeşim.Konyaspor, ŞL yarışında büyük darbe aldı. Bizim maçtan sonra da demiştim yanlış yere hedef koydular. Türkiye Kupası'nı hedef seçmeleri gerekirken bizim maçı hedef gördüler ve yıkım yaşadılar. Alttan Adana, Başakşehir ve Alanya geliyor. Sezon sonunda ilk 5 dışında kalırlarsa hiç şaşırmam.
Yazdık bir şeyler.
Bunların balonunu haftalar önce biz patlatacaktık ama elimizden kaçırmıştık... Geç oldu ama güç olmadı.Alanya’yı tebrik ederim. Bizden vurgunu yedikten sonra ayakta kalan tek takımlar. Bak Konya’ya adamlar güya zirveye yürüyorlardı şimdi yoluna yürüyemiyorlar.
@bazinga görevden alınan hakemler komik miLig iyice komedi alanına döndü.
Yayıncı kuruluş gitti gibi, bir de Nihat Özdemir gidip yerine vizyon sahibi ve dünya futbolundan anlayan biri gelirse belki bir kıpırdanma olur.
TFF ve Kulüpler Birliği özür dileyip yalvararak beIN'i geri getirecekler. Nihat'ın görev süresi dolunca bizim bal küpü oraya adaylığını koyar.Lig iyice komedi alanına döndü.
Yayıncı kuruluş gitti gibi, bir de Nihat Özdemir gidip yerine vizyon sahibi ve dünya futbolundan anlayan biri gelirse belki bir kıpırdanma olur.
geri dönmesin hiç bein sport hiç sevmiyorum katarlar geldiğinden fenerbahçe şampiyon olamıyor sadettin saran fenerbahçe başkanı olacağı zaman exxene verirlerTFF ve Kulüpler Birliği özür dileyip yalvararak beIN'i geri getirecekler. Nihat'ın görev süresi dolunca bizim bal küpü oraya adaylığını koyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?