Hangisini diyorsun eli değil mi?Farklı olanı konuşuyoruz galiba.
Berkan Kutlu ile olanı diyorum.
Hangisini diyorsun eli değil mi?Farklı olanı konuşuyoruz galiba.
Eline çarptı evet ama eli vücuduna yapışıktı yani açık değildi, bir de çok yakındı vurulan şut Yani mesafe yoktu ve bu da penaltı kuralını belirliyor. Mesela fenerin ilk golünde de ofsayt yok çünkü rakip yarı sahası içindeydi son adam, eğer rakip sahası içinde olmasa ofsayt olacaktı…Farklı olanı konuşuyoruz galiba.
Çok hakim değilim isimlere falan. Herkes hemfikir di benle, GS li kişide. Köşe vuruşunun o taraflardaydıHangisini diyorsun eli değil mi?
Eli diyorsun işte başka pozisyon olmadı o penaltı değil işteÇok hakim değilim isimlere falan. Herkes hemfikir di benle, GS li kişide. Köşe vuruşunun o taraflardaydı
Bu arada sizin kaleciye ne oldu bugün? Mesut sahaya atılan birşeyi alırken gayet sakindi, GS futbolcuları hatta Muslera niye öyle parladı anlamadım. Bizim kaleci olaylar olduktan sonra geldi, ayırmak için. Onun kartı haksızlık oldu bence.Eline çarptı evet ama eli vücuduna yapışıktı yani açık değildi, bir de çok yakındı vurulan şut Yani mesafe yoktu ve bu da penaltı kuralını belirliyor. Mesela fenerin ilk golünde de ofsayt yok çünkü rakip yarı sahası içindeydi son adam, eğer rakip sahası içinde olmasa ofsayt olacaktı…
Galatasaray’ın iptal edilen golüne karşılık son dakikada Galatasaray’a penaltı verilebilirdi aslında itme olduğu için, yüzde yüz penaltı demiyorum ama verilse verilebilirdi en azından VAR’a bakmaları gerekirdi.
Bir tanede omuz hizası vardı ama herneyseEli diyorsun işte başka pozisyon olmadı o penaltı değil işte
Mert Hakan provokasyon yaptı orada ama klasik derbi olayları ve gerginliği, büyütülecek bir şey olmadıBu arada sizin kaleciye ne oldu bugün? Mesut sahaya atılan birşeyi alırken gayet sakindi, GS futbolcuları hatta Muslera niye öyle parladı anlamadım. Bizim kaleci olaylar olduktan sonra geldi, ayırmak için. Onun kartı haksızlık oldu bence.
------
Bir tanede omuz hizası vardı ama herneyse
Özil abim orda armaya vurup kudurtma işlemi yaptı ama sevimsiz Muslera niye o kadar koştu anlamadım. Ayarı yiyip kalesine döndü amaBu arada sizin kaleciye ne oldu bugün? Mesut sahaya atılan birşeyi alırken gayet sakindi, GS futbolcuları hatta Muslera niye öyle parladı anlamadım. Bizim kaleci olaylar olduktan sonra geldi, ayırmak için. Onun kartı haksızlık oldu bence.
------
Bir tanede omuz hizası vardı ama herneyse
Çok anlamamıştım o kısmıÖzil abim orda armaya vurup kudurtma işlemi yaptı ama sevimsiz Muslera niye o kadar koştu anlamadım. Ayarı yiyip kalesine döndü ama
Tanrı mı şaşırttı 😱Çok anlamamıştım o kısmıKalecinin tanrı şaşırttı ama
Sevimsiz herifin teki ya o bakma sen. Derler yok centilmen mentilmen yalaaaaaaaanÇok anlamamıştım o kısmıKalecinin tanrı şaşırttı ama
O itme sayılmaz pek ama bence Fenerin ilk attığı gol fauldü o ele penaltı diyenle futbol konuşmam benEline çarptı evet ama eli vücuduna yapışıktı yani açık değildi, bir de çok yakındı vurulan şut Yani mesafe yoktu ve bu da penaltı kuralını belirliyor. Mesela fenerin ilk golünde de ofsayt yok çünkü rakip yarı sahası içindeydi son adam, eğer rakip sahası içinde olmasa ofsayt olacaktı…
Galatasaray’ın iptal edilen golüne karşılık son dakikada Galatasaray’a penaltı verilebilirdi aslında itme olduğu için, yüzde yüz penaltı demiyorum ama verilse verilebilirdi en azından VAR’a bakmaları gerekirdi.
Şuan bir sürü bildirim var artı eve yeni geldim. Hızlı hızlı yazıp duruyorumTanrı mı şaşırttı 😱
Neresi faul oğlum ikili mücadele tamamen temiz. Hakemin tek hatası Marcao'ya kırmızı vermemesi.O itme sayılmaz pek ama bence Fenerin ilk attığı gol fauldü o ele penaltı diyenle futbol konuşmam ben
Bence ikili mücadele değil fauldü hatta bu konuda netim Marcaonun pozisyonunu tam anlamadım ama Fatih Terim'in tepkisi kadar tepki göstermeden Sergen atılmıştı direktNeresi faul oğlum ikili mücadele tamamen temiz. Hakemin tek hatası Marcao'ya kırmızı vermemesi.
Yok yok temiiiiz.Bence ikili mücadele değil fauldü hatta bu konuda netim Marcaonun pozisyonunu tam anlamadım ama Fatih Terim'in tepkisi kadar tepki göstermeden Sergen atılmıştı direkt
Aynısını Sergen yaptı kırmızı yemişti. O konuda evet ama golde ben net faul olduğunu düşünüyorum Marcaonun pozisyonunu tam anlayamadım o ayaği bacağa geliyorsa ikinci sarıdan atılabilirdi.Yok yok temiiiiz.
Marcao Ferdi'ye girdi direkt. Fatih'inki de direkt kırmızı sahaya girip topa dokunmak nedir?
Ersun hocanın ayağı kayıp sahaya girdi diye kırmızı vermişti aynı hakemAynısını Sergen yaptı kırmızı yemişti. O konuda evet ama golde ben net faul olduğunu düşünüyorum Marcaonun pozisyonunu tam anlayamadım o ayaği bacağa geliyorsa ikinci sarıdan atılabilirdi.
Sergene veren de bu maçın var hakemiErsun hocanın ayağı kayıp sahaya girdi diye kırmızı vermişti aynı hakem
Hoca bayağı patinaj çekmişti orada maalesef.Ersun hocanın ayağı kayıp sahaya girdi diye kırmızı vermişti aynı hakem
La ama ayağı kaydı kasti değildiHoca bayağı patinaj çekmişti orada maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?