Çıkaracak 11'i yok zatenİnşallah Fatih hoca da aynı fikirdedir ve haftaya ona göre bir 11 çıkarır.
Çıkaracak 11'i yok zatenİnşallah Fatih hoca da aynı fikirdedir ve haftaya ona göre bir 11 çıkarır.
O zaman isim verilmesin hocam ister istemez yazılıyor öyle olunca bir şeylerArkadaşlar siyasi mesaj yazmayalım lütfen, üstü kapaklı konuşuyoruz.
Korona olmasaydı aslında belki şampiyonluk düşünülebilirdi. Fatih Terim'i ve futbolcuları değiştirdi sanırım bu.
Bir de taraftar yok, onun da motivasyonsuzluğu var ama Başakşehir'in hiç öyle bir derdi yok.Ara bize hiç yaramadı ya, müthiş gidiyorduk korona öncesi ve tam kendimizi bulmuştuk. Sadece Galatasaray değil, Premier Lig takımları bile etkilenmiş. Yapacak bir şey yok.
Bir de taraftar yok, onun da motivasyonsuzluğu var ama Başakşehir'in hiç öyle bir derdi yok.
Anket günceldir ve oylar değiştirilebilir....
@Araf @Sherlock @DarkLegenD @xdragxx @mesmeso61 @HeisenBerg @pompy @MasacRE @MEnes @emreemreu @12.Adam @bazinga @Dosi
Gece gece ben mi yanlış gördüm yoksa @emreemreu ve @12.Adam zaten Başakşehir'i mi seçmişlerdi? 😱 Fenerbahçe'yi oyladılar diye gördüm akşam ama şimdi bakınca Başakşehir'e geçmişler. 😱 Uykusuzluk kafa yapıyor sanırım..Anket günceldir ve oylar değiştirilebilir....
@Araf @Sherlock @DarkLegenD @xdragxx @mesmeso61 @HeisenBerg @pompy @MasacRE @MEnes @emreemreu @12.Adam @bazinga @Dosi
Gece gece ben mi yanlış gördüm yoksa @emreemreu ve @12.Adam zaten Başakşehir'i mi seçmişlerdi? 😱 Fenerbahçe'yi oyladılar diye gördüm akşam ama şimdi bakınca Başakşehir'e geçmişler. 😱 Uykusuzluk kafa yapıyor sanırım..
Demin 2'si de Başakşehir'e oy kullanmış gözüktü ama sıfırlandığına göre yorgan gitti kavga bitti.Anketi sıfırladım, artık öyle şeyler yapmıyorlar.
Demin 2'si de Başakşehir'e oy kullanmış gözüktü ama sıfırlandığına göre yorgan gitti kavga bitti.
Fenerbahçe'yi çıkarabilirsin anketten. Fenerbahçe'nin şampiyon olması, Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi kupasını kaldırmasıyla aynı.Anket günceldir ve oylar değiştirilebilir....
Galatasaray şampiyon olacak tabii ki ankete gerek yoktu bunun için. İki hafta arka arkaya Başakşehir ve Trabzon'u yenince puan farkı azalacak. İki takımın da şampiyonluk baskısı artacak. Bu iki takım da baskı kaldıramayan takımlar. Başakşehir geçen sezon bile şampiyon olamadıysa önümüzdeki 15 sene içinde şampiyon olmaları çok zor. İmparatorun söz konusu kupa olunca nasıl motivasyon sağladığını zaten hepimiz biliyoruz. Zaten Galatasaray'ın kadrosu da adeta yıldızlar topluluğu. Özetle anket çok gereksiz. Galatasaray kaç puan farkla şampiyon olur şeklinde açılsaymış daha mantıklı olabilirmiş...
Başakşehir'in taraftar sayısındaki önlenemez yükseliş sürüyor. Fenerbahçe ve ardından Beşiktaş'la başlayan sürece şimdi bizler de katılmış durumdayız. Şu anda bir 50 milyon taraftarı vardır Başakşehir'inAnket günceldir ve oylar değiştirilebilir....
TS'ye karşı İstanbul United olduk resmen. O kupa İstanbul'a gelecek...Başakşehir'in taraftar sayısındaki önlenemez yükseliş sürüyor. Fenerbahçe ve ardından Beşiktaş'la başlayan sürece şimdi bizler de katılmış durumdayız. Şu anda bir 50 milyon taraftarı vardır Başakşehir'in