Türkiye Süper Lig - Genel Transfer & Sohbet Konusu 🥅

Başkanın açıklamaları beni hiç tatmin etmedi neyseki ön eleme falan oynamıyoruz anlaşılan yine son dakika motor kurye ile adam alacağız. Ghezzal ve Roiser işi de olmayacak gibi ben en azından Roiser kalır diyordum ama başkanın açıklamaları beni hiç oralı yapmadı umarım her sene Sergen'in böyle kadroyla şampiyon yapmasını beklemiyordur.

TS-FB çekişmesi olacak diye yorumlarım. @mesmeso

Yok bence biz her türlü yarışta oluruz ama bazıları gibi Beşiktaş kendini geliştirecek 2 3 sene şampiyon olacak bunlar hayal. Fenerbahçe yine yarışta olur ama nasıl olduğu önemli. Gs de yönetime ve hocaya bağlı. Trabzonspor için lig başlamadan bir şey diyemiyorum çünkü dengesiz

Tabii BJK olur yarışta ya ben gırgır yapıyorum biraz da.
Söylediklerine katılıyorum, şu an için en kötü durumda olan GS, Mustafa Cengiz bir kulübün geleceği ile oynuyor resmen.

Tabii BJK olur yarışta ya ben gırgır yapıyorum biraz da.
Söylediklerine katılıyorum, şu an için en kötü durumda olan GS, Mustafa Cengiz bir kulübün geleceği ile oynuyor resmen.
Gs kupaya aç olduğu için onlar daha da tahammülsüz. Bence Sergen Yalçın sezon başı gönderilseydi ve yerine gelen hocanın takıma alışması vs derken biz de 4 5 olurduk. Herkes Fikret Orman geri gelsin derdi. Büyük ihtimalle Ahmet Nur Çebi de eski yönetime suç atıp duracaktı. Ben bizim başkanı da yeterli bulmuyorum. Transfer için de açıklama olarak da. Ama anladığım kadarıyla bu transferler ile şampiyon olduk yine oluruz kafasında gibi.

Reactions: HeisenBerg
Seneye ben yine böyle bir yarış bekliyorum. Bizimkiler transferde hocanın istediklerini alamayacak sanırım. Cornelius gelirse kafaya oynama işini yapabiliriz. Muhtemelen bana katılmayacaksın ama FB'yi ben hocasını görmeden yarışa yazamıyorum. Hoca belli olsun bu işi tekrar konuşalım.
Çağırma şu adamı ya. Yine Abdullah Avcı'ya sallayacak durduk yere...
Hele bir Parmak'ı affettiği açıklanırsa varya laflarımı nasıl sansürlü yazarım bilmiyorum. Şimdilik yalan konuşmaya devam etsin. İlk haftalara kadar sessiz bir şekilde uzaktan gülerek izliyorum yaptıklarını. Haklı olanın acelesi yok nasıl olsa.

Sizin başkan harbiden iyi değil ya. O kutlamadaki tavırlar falan çok kötüydü.
------

Çağırma şu adamı ya. Yine Abdullah Avcı'ya sallayacak durduk yere...
Kafaya oynatacağına eminim, olur olmaz o ayrı.

Sizin başkan harbiden iyi değil ya. O kutlamadaki tavırlar falan çok kötüydü.
------

Kafaya oynatacağına eminim, olur olmaz o ayrı.
Hocam bu sene defansif oynayıp en az mağlubiyet alan takımı yarattı, seneye hücumcu oynayarak beraberliği azaltıp şampiyon olur... Tabii Ali Rıza Sergen Yalçın Bey izin verirse...

Hocam bu sene defansif oynayıp en az mağlubiyet alan takımı yarattı, seneye hücumcu oynayarak beraberliği azaltıp şampiyon olur... Tabii Ali Rıza Sergen Yalçın Bey izin verirse...
Adamın üç yenilgisi var öyle bir hava var ki forumdaki TS konusunda sanırsın batırdı. 😡 Çimşir müstehak bunlara!

Adamın üç yenilgisi var öyle bir hava var ki forumdaki TS konusunda sanırsın batırdı. 😡 Çimşir müstehak bunlara!
Seyirci olsa muhtelemen böyle oynatamazdı ve kovulurdu. 😡 Neyse ki seyircisiz zamana denk geldi de takıma defans yapmayı öğretti... Sörloth gelirse, Uğurcan kalitesinde biri kaleyi korumaya devam ederse...

Reactions: HeisenBerg
Seyirci olsa muhtelemen böyle oynatamazdı ve kovulurdu. 😡 Neyse ki seyircisiz zamana denk geldi de takıma defans yapmayı öğretti... Sörloth gelirse, Uğurcan kalitesinde biri kaleyi korumaya devam ederse...

Kaleci bulunur ya Erce de iyi iş yapar, Uğurcan'ın parayla takım kurar onlar zaten çok eksik değiller. Seneye daha iddialılar o kesin.

Abdullah Avcı'ya seyirci ve baskı kesinlikle iyi gelmiyor. Ben seneye Trabzonspor lider olursa devam ettiremez düşüncesindeyim arkadan takiple yarışa dahil olması ihtimalini güçlendirir.

Defansif oynamakta şey ha 7 kişi kalenin önünde beklemek.
Defansif oynayan takım ceza sahası içinde en çok şut çektiren üç takımdan biri.
Seneye 38 golle şampiyon olmaya çalışacak adam.

Aynen kardeşim derbi canavarı Çimşir müstehak bize. Adam sizi bir yarıda 3 kere yendi en azından. Avcı topu kaleye zorla götürüyor derbilerde.

Sörloth işini unuuuut. Cornelius'u bitirmeye çalışıyorlar. Hoca Erce'ye de güvenmiyor. Mert Günok turnuva sonrası gelecek sanırım.

Mert Günok > Trabzonspor mu? 😱

Reactions: mesmeso
Sörloth Beşiktaş için de yazıyorlar ama galiba özel maddesi varmış ben pek olacağını sanmıyorum

Sörloth Beşiktaş için de yazıyorlar ama galiba özel maddesi varmış ben pek olacağını sanmıyorum
O haberlerin hepsi boş. Sörloth TS dahil şu anda bu ülkeye dönmez. Herkes boşuna hayal kuruyor. En azından bizimkiler erkenden vazgeçti de asıl isme odaklandılar.
Türkiye'den bir takıma transferi halinde Ts ne kadar pay alacakmış?
Pay yok. Sadece öncelik bizde. Eğer biz almak istemezsek diğerleri onunla görüşebilir.

Valla bilmiyorum bazıları pay diyor ama benim bildiğim sadece öncelik Trabzonspor'da
Asıl isim Kuzey Avrupalı eleman mı?