Türkiye Müzik Ödülleri - Denizz19 Özel İnceleme

Bitmiş bir tören arkasından konuşurum ama sanırım boşa konuşuyorum gerek yok.Zaten Sıla törende değildi sanırım,yayınladıkları Sıla şarkısı bile albüm şarkısı değildi.Neyse Sıla alamadığı için değil gerçekten ödül törenini beğenmediğim için fiyaskoydu.Powerturk müzik ödüllerini bekliyorum ben.

Powertürk hala ödül veriyor mu ki? :):)

Sıla'nın fan desteği de çok ama kazanamadı buna ne diyeceksin :) Aslında anlatmak istediğim kategorilere farklı farklı sanatçıların yerleştirilmesi.Ve mümkünse ödülleri de hep aynı kişilerin almaması.

Son cümlene katılmıyorum. İyi olan almalı ödülleri. Bunu şuna verelim, yok buna iki ödül gidiyor şuna verelim şeklinde olmamalı, olmaz. :)

Zaten iyi olanlar aldı ödülleri. İyi olanlar almasaydı ceceli 2 ödül almazdı, murata falan dağıtırlardı dengelerlerdi...

Fanı olduğun sanatçı ödül almadı diye öfkelenmenin anlamı yok. Her ödül töreninde herkesin sevdiği ödül alamaz...

- - - Ekleme - - -

Powertürk hala ödül veriyor mu ki? :):)

İyi iyi admine ısınmaya başladım. :F

Benimde en sevindiğim yer Göksel'in ödül alması oldu:) Kadın eskiye oranla yeni bi çağa atlamiş gibiydi bambaşka bi Göksel vardi.

Zaten iyi olanlar aldı ödülleri. İyi olanlar almasaydı ceceli 2 ödül almazdı, murata falan dağıtırlardı dengelerlerdi...

Fanı olduğun sanatçı ödül almadı diye öfkelenmenin anlamı yok. Her ödül töreninde herkesin sevdiği ödül alamaz...

- - - Ekleme - - -

İyi iyi admine ısınmaya başladım. :F
Sevdiğim sanatçı ödül almadı diye üzülmedim tam tersi aslında iyi ki de almamış diyorum emin olabilirsin şuanda.Powerturk ödül veriyor elbette ve verecektir de.Daha özel bir ödül töreni olacağından şüphem yok :)