Türkiye Müzik Ödülleri Adayları Belli Oldu

Utanmasalar En İyi Erkek Sanatçı kategorisinde bile aday yapacaklar Demet'i . :D

En iyi erkek sanatçıyı Dalkılıç'a, en iyi kadın sanatçıyı Göksel'e en iyi albümü ise Ceceli'ye verecekler bence...

- - - Ekleme - - -

En iyi erkek sanatçıyı Dalkılıç'a, en iyi kadın sanatçıyı Göksel'e en iyi albümü ise Ceceli'ye verecekler bence...

Kral TV Müzik Ödülleri'ne benimde güvenim yok. Geçen sene en iyi dizi müziği ödülünü Adını Feriha Koydum hak ediyordu sonuna kadar. Aday yaptılar ama ödülü Muhteşem Yüzyıl'a verdiler...

Halbuki tüm facebook ve twitter sayfalarına baktığımda Adını Feriha Koydum için gecesini gündüz eden o kadar admin tanıyorum ki 1. yapsın diye. Ne desek boş. Muhteşem Yüzyıl sayfasına baktığımda adamların haberi bile yoktu ödül töreninden. O diziye neden ödül gittiği ortada...

Bu senede adaletli olunacağını sanmıyorum açıkçası ama Ziynet Sali, Göksel ve Sıla ödüle layıklar kesinlikle !

- - - Ekleme - - -

Kral TV Müzik Ödülleri'ne benimde güvenim yok. Geçen sene en iyi dizi müziği ödülünü Adını Feriha Koydum hak ediyordu sonuna kadar. Aday yaptılar ama ödülü Muhteşem Yüzyıl'a verdiler...

Halbuki tüm facebook ve twitter sayfalarına baktığımda Adını Feriha Koydum için gecesini gündüz eden o kadar admin tanıyorum ki 1. yapsın diye. Ne desek boş. Muhteşem Yüzyıl sayfasına baktığımda adamların haberi bile yoktu ödül töreninden. O diziye neden ödül gittiği ortada...

Bu senede adaletli olunacağını sanmıyorum açıkçası ama Ziynet Sali, Göksel ve Sıla ödüle layıklar kesinlikle !

Facebook ve twitter fanlarıyla belirlenmemesi lazım zaten. Adını Feriha Koydum'un ödüllük bir müziği yoktu bence. Bu sene Kayıp Şehir'in kazanacağını tahmin ediyorum. :)

Facebook ve twitter fanlarıyla belirlenmemesi lazım zaten. Adını Feriha Koydum'un ödüllük bir müziği yoktu bence. Bu sene Kayıp Şehir'in kazanacağını tahmin ediyorum. :)
Adını Feriha Koydum'un müzikleri gerçekten çok güzeldi. Hatta dizinin 2 saat boyunca sadece müziğini verseler dinlerdik dimi @denizz19?

- - - Ekleme - - -

Adını Feriha Koydum'un müzikleri gerçekten çok güzeldi. Hatta dizinin 2 saat boyunca sadece müziğini verseler dinlerdik dimi @denizz19?

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]En İyi Bayan Sanatçı[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD]*Göksel
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Erkek Sanatçı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Murat Dalkılıç[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Albüm
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD]*Mustafa Ceceli - Es[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Dizi Müziği[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD]*Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Grup[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Seksendört[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Çıkış Yapan Sanatçı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Mehmet Erdem[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Ece Seçkin[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Film Müziği[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD]*Evim Sensin[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Remix[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD]*Erdem Kınay-Geri Dönüş Olsa[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Klip[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Ziynet Sali - Herşey Güzel Olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Düet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]* Burcu Güneş & Efletun - Çıkmaz Sokaklar[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Single[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD]*Emre Aydın - Beni Biraz Böyle Hatırla[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Şarkı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Göksel - Uzaktan[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Proje[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Orhan Gencabay ile Bir Ömür[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]En İyi Enstrumantal Albüm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*Baki Uyarlar - Keman Jazz[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

En İyi Çıkış Yapan: Mehmet Erdem olacaktı, şu an düzeltemedim.
En zorlandığım ise En İyi Düet oldu.
Gülşen ve Sıla bu yıl pek iyi değillerdi. Sonuçta genelde ne yaptıklarına bakılmıyor, bir yıl içinde ne yaptıysa ona göre ödüllendiriliyor. :)
Ama En İyi Şarkı bölümündeki adaylıklar tam bir fiyasko. Ozan Çolakoğlu albümünden en az bir şarkı,Gökselin bir şarkısı, Sılanın Yoruldum'u ve Emre Aydın Soğuk Odaları, Burcu Güneşin Çıkmaz Sokakları olmalıydı.
Demet Akalın'a torpil geçildiği de çok belli. En İyi Klip ödülü bence Aynur Aydının diğer şarkılarından(Yenildim Daima) birisi olsaydı kazanırdı, fakat bence Ziynet Sali boş dönmesin diye ona verecekler ödülü. Bence hak etti de zaten. :)
Bu yıla kesinlikle Göksel damgasını vurmuştur. Nokta. :)

En İyi Bayan Sanatçı
*Göksel

En İyi Erkek Sanatçı
*Mustafa Ceceli

En İyi Albüm
*Göksel - Bende Bir Aşk Var
En İyi Dizi Müziği
*Kayıp Şehir

En İyi Grup
*Kolpa
En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
*Mehmet Erdem
En İyi Film Müziği
*Evim Sensin

En İyi Remix
*Erdem Kınay-Geri Dönüş Olsa
En İyi Klip
*Göksel - Yalnız Kuş
En İyi Düet
*Emre Aydın&Gülden Mutlu-Soğuk Odalar

En İyi Single
*Emre Aydın - Beni Biraz Böyle Hatırla
En İyi Şarkı
*Göksel - Uzaktan
*Mustafa Ceceli - Es

En İyi Proje
*Orhan Gencabay ile Bir Ömür

Bu müzik ödülleri tam bir fiyasko.Dediğim gibi Sıla bu sene ödül alsın almasın bu müzik ödülleri hakkındaki fikrim değişmeyecek geçen seneki fiyaskodan sonra.Ayrıca Adını Feriha Koydum'un müzikleri mükemmeldi hakeden kesinlikle oydu ama dediğim gibi bu ödüllere çok takılmamak lazım.En iyi albüme Sıla-Vaveyla konuldu belki ama ödül kesinlikle Sıla'ya gitmeyecektir bu belli.Ama en iyi kadın adaylarında Sıla ya da Göksel kesinlikle ikisinden biri.Ayrıca Sıla'nın Yoruldum şarkısının aday olmayışı da bu törenin fiyasko olduğunu gösterir.Murat Dalkılıç-Bir Güzellik Yap keza öyle.

Hak ettiği derken bayanlarda bir Göksel birde Sıla en çok hak ediyor. Hala Hadise ve Gülşen'in aday olamamalarının şokunu atlatamadım :(

Hadise de Gülşen de 2012'de albüm çıkarmadılar o nedenle aday olmamaları çok normal. Aday olmaları büyük sürpriz olurdu.

Hadise'nin "Biz Burdayız" single çalışması aday olabilirdi belki ama olmamış...

Hadise de Gülşen de 2012'de albüm çıkarmadılar o nedenle aday olmamaları çok normal. Aday olmaları büyük sürpriz olurdu.

Hadise'nin "Biz Burdayız" single çalışması aday olabilirdi belki ama olmamış...

Biz Burdayız aday olabilirdi evet. Gülşen Seyre Dursun Aşk'ta yılın şarkısı olarak aday olabilirdi.