Onu zaten diyorum topa vururken Ozan izliyor öncelik hata onda ama kalecinin tutma ihtimali vardı. El altından kaçırılacak bir top değil. Kurtaracak zamanı vardı çok uzaktan geldi top. Kendini ayarlayabilirdi.kaleciye gelene kadar bir sürü futbolcu var orada onların oraya yığılıp
kaleciye iş bırakmamaları lazımdı volkan uçtu kurtaramadı ne yapsın
Bahane değil bunlar. Koridor oldu iki kanatta. Fenerbahçe'de kalsalar Avrupa'da üst düzey oyunculara karşı oynayacaklardı yine. Fenerbahçe'nin kanatları da öyle beklere yardım eden tarzda değil ki.Kusura bakma ama böyle bir saçma yorum olamaz. Gökhan ve Caner'in önünde oynayan kanat oyuncusu yok ki. Sırna dünyanın en sağ beklerinden biri, önünde de İnter'de oynayan Brozovic var. Yani Caner'in karşısında 2 kişi birden var. Aylardır maç oynamayan Caner bunlara karşı ne yapsın? Gökhan Gönül de maçta girdiğimiz en net gol poziyonunu yaratan adamdı. Ozan'ın ağzının içine pas attı daha ne yapsın. Hakan Çalhanoğlu'ndan da hiçbir destek görmedi.
Kusura bakma ama böyle bir saçma yorum olamaz. Gökhan ve Caner'in önünde oynayan kanat oyuncusu yok ki. Sırna dünyanın en sağ beklerinden biri, önünde de İnter'de oynayan Brozovic var. Yani Caner'in karşısında 2 kişi birden var. Aylardır maç oynamayan Caner bunlara karşı ne yapsın? Gökhan Gönül de maçta girdiğimiz en net gol poziyonunu yaratan adamdı. Ozan'ın ağzının içine pas attı daha ne yapsın. Hakan Çalhanoğlu'ndan da hiçbir destek görmedi.
Onu zaten diyorum topa vururken Ozan izliyor öncelik hata onda ama kalecinin tutma ihtimali vardı. El altından kaçırılacak bir top değil. Kurtaracak zamanı vardı çok uzaktan geldi top. Kendini ayarlayabilirdi.
Suç terim in bin defa dedik bir defa en başta topal ı yerine çekmesi lazım orta saha da kim basacak direnç nerde oğuzhan ın yeri yanlışOzan denen adam 90 dakika oynarsa bu maçta nefret olsun derim artık. Bu ne ya.
Bahane değil bunlar. Koridor oldu iki kanatta. Fenerbahçe'de kalsalar Avrupa'da üst düzey oyunculara karşı oynayacaklardı yine. Fenerbahçe'nin kanatları da öyle beklere yardım eden tarzda değil ki.
Daha düne kadar en iyi oyuncularınızdı, sizden kendi istekleriyle ayrılınca kötü mü oldular şimdi? Milli maçlarda bari bu kadar taraftargirlik yapmayın komik oluyor.Arda ile hakan calhanoglu karşı sahaya geçmiyor bu caner ve Gökhan yüzünden))) sahada kanat oyuncusu yok desen daha mantıklı yorum yapardı )))
Karşı takımın en iyi yeri kanat fenerde de bu ikili böyle takımlarda dokukurdu bu ikili anca kanat oyuncusu olmayan takımlara yılda bir iki kez Show yapar. Şimdi de doğal olarak yoklar
Niye ayrıldılar yahuu)) Fener riskli maçlarda bu ikikiye güvenmediği ve oynatmadığı için adamlar ego kastilar biri maç saati küfür etti diğeri baktı yedek kalacak Beşiktaşda imza parası veriyor atladı gitti. Dediğim gibi yılda bir iki maç süper oynarlar diğer maçlarda araki bulasin ))) karşı takımın kenar bekleri çok iyi bu maç arazi kısaca )))Daha düne kadar en iyi oyuncularınızdı, sizden kendi istekleriyle ayrılınca kötü mü oldular şimdi? Milli maçlarda bari bu kadar taraftargirlik yapmayın komik oluyor.
Madem Caner ve Gökhan kötü, Avrupa'da Diego, Ozan, Souza ve Fernandao ile oynarsınız?