Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

O konuda çok haklısın abi oyuncunun suçu yok yüklenmemeliyiz daha gencecik çocuk

Aynı Tarık Çamdal gibi?
@sürgünüm

O konuda çok haklısın abi oyuncunun suçu yok yüklenmemeliyiz daha gencecik çocuk

Aynı Tarık Çamdal gibi?
@sürgünüm
Aynen Tarık da Galatasaray'a gelmiş genç yaşında, o kadar da güzel oynuyordu Eskişehir'de. Geldiği gibi çöpten öteye geçemedi. O kadar sağ beksiz bizde bırak şansı 18'e zor girdi. Hiçbir hoca şans vermedi demek ki oyuncu çok kötü.

Siz ona milyarlar verdiniz boşa gitti
5 milyonmu neydi o paraya 2 genç al Güney Amerikadan avrupadan geleceği parlak olan çok büyük paraya satarsın

Bu 11 le maalesef orta sahamız yol geçen hanına dönecek. Ozan sevdası varken bizim bu maçı kazanma ihtimalimiz çok mu çok zor.
Umarım pişman eder bizim bu lafları söylediğimize ama yok oyuncu belli. Defansif bir toplayıcı olmadan bu orta sahayla bizi çizerler.

Sezon başında Fenerbahçe'ye giderse hata eder demiştim. Bunu herhalde bir Beşiktaşlı gözüyle söylediğimi düşündükleri için @OzaN ve @xdragxx karşı çıkmışlardı. Alper ve Mehmet Topuz gibi isimler de Fenerbahçe'de futbolunun üstüne bir gram koyamadı. Emre Mor neden yurtdışında bir takımı seçtiği için daha fazla mutlu oluyoruz? Çünkü gelişimini böyle daha iyi sürdürecek, disiplin ve iyi bir eğitim ile çok daha iyi noktalar gelebilir. Ki oyuncuda yıldız olabilecek her türlü potansiyel mevcut.

Bende hatırlıyorum abi
Yurtdışına gitseydi keşke Valencia istiyordu ordan devlere giderdi
Çok büyük hata yaptı

Benim de bahsettiğim konu tam olarak buydu. Genç oyuncular bizim takımlarımızda bir yere gelmesi çok zor özellikle İstanbul'un büyüsüne kapılırsa geçmiş olsun. Tek istisna Arda oldu. Genç yaşında kaptan olup çok iyi performans gösterdi bizde. O da zaten en doğru olanı yapıp kaçıp kurtardı kendisini bizim medyamızdan.

Ozan-Selçuk vs Modric-Rakitic
Allah sonumuzu hayır etsin ben bu maçta 1 puana tavım. Son maç çekleri yener çıkarız gruptan.

Atletico Madrid Arda'nın geleceğini görüp yatırım yaptı. Yoksa Arda Turan özellikle transfer olmadan önce hiçbir şey oynamıyordu. Galatasaray trübünlerinden tepki alıyordu, o zamanın gazetelerine internetten bakabilirsin. Daha da kötüye gidecekti Avrupa'ya kendisini atarak kurtardı. Arda kişilik olarak basından çok etkilenen birisi, hakkında yapılan yorumlara çok kızıyor. Daha geçenlerde instagramdan eleştiri yapan birini tehdit etti. Avrupa'da sadece sahadaki futboluna bakarlar, Arda'nın özel hayatı veya yaşamış oldukları kimsenin umrunda olmaz bunları da unutmamak lazım.

Goller Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun 2-1 alcaz onlarınkini Mandzukic atar

Bir Beşiktaşlı olarak Alex geçmiş en sevdiğim oyuncuların başında yer alıyor. Beyefendi kişiliğiyle (futbolundan bahsetmeye gerek yok) sevmeyeni yoktur herhalde. 10 numara adam vesselam!

Arda'nın daha önce yıldızı parlamıştı ama. Tepki aldığı zamanlar 8. olduğumuz sezondu o zamanlar tüm takıma tepki gösteriliyordu. Arda'da nasibini almıştı tabii bu protestolardan.

Ben genel başarısından söz etmiştim yoksa son zamanlarını hatırlıyorum. Sürekli kavga falan ediyordu basınla, birileriyle. Çok zor zamanlarda kaçıp gitti. Arda zaten duygularına hakim olamıyor. Tam bir Türk gibi hareket ediyor her zaman. Profesyonel değilim diyor zaten, Fenerbahçe'ye asla gitmem Galatasaray'lıyım diyor. Ama Avrupa'da buradaki gibi baskı görmediği için rahat etti net bir şekilde. Emre Mor da bu yaşta büyük bir baskıyla gitti Avrupa'ya, bakalım altından kalkabilecek mi?