Türkiye Grubu Kaçıncı Sırada Bitirir ?

Kaçıncı ?

• 3.

Oy: 0 0.0%
  • Diğer [ Lütfen Belirtiniz ]

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Türkiye; Hollanda, Romanya gibi rakiplerinin bulunduğu 2014 Dünya Kupası eleme grubunu kaçıncı sırada tamamlar?

-1.
-2.
-3.
-Diğer

@3 2-3 takımın mallıkları milli takımı sarsmaz raad olun+bu maçlar 2012 sonlarında başlamayacak mı zaten?

Bence etkiler. İnsanların futbola bakış açısı değişecek bir kere. Koskoca İtalya milli takımı bile o olaylardan sonra toparlanamadı.

juventusun düştüğü sene almadılar mı dünya kupası?etkilemeyecektir bak 2014 dünya kupasında izleyeceğiz takımımızı :)

Bende etkileyeceğini sanmıyorum. Ama 1. de bitiremeyiz bence. 2. olarak gruptan çıkarız. :)

1.bitireceğiz beyler.Kim bilebilirdi Gs Uefa'yı alacak.Daha bizim Türk halkımız inanmıyorsa A Milli takımının inanamasını beklemek saçmalık olur.

İnşallah 1.bitireceğiz.Bayrağına baktığında şehitleri aklına gelen Tek Millet biziz.Ve gün gelecek o kupa ve kupalar bizim olacak.Ve bu olaydan Türk futbolu en az şekilde etkilenecektir.

İnanmalıyız inanmak zorundayız!

ben 2. olacağımıza inanıyorum ama en iyi 2.olup direkt dünya kupasında gideriz...
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 15%"]italya 8 temmuz 2006da dünya kupasını kazanmıştır 14 temmuz 2006da juventus küme düştü bazı kendini spor yorumcusu sananlar televizyonlarda yok juventus küme düştü italya şampiyon oldu deyip vatandaşı yanlış yönlendiriyorlar...[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

ben 2. olacağımıza inanıyorum ama en iyi 2.olup direkt dünya kupasında gideriz...
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 15%"]italya 8 temmuz 2006da dünya kupasını kazanmıştır 14 temmuz 2006da juventus küme düştü bazı kendini spor yorumcusu sananlar televizyonlarda yok juventus küme düştü italya şampiyon oldu deyip vatandaşı yanlış yönlendiriyorlar...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
tamam panpa sakin...14 temmuzda küme düşürülmüş olabilir ama şike iddiaları çalkantılar Dünya Kupası esnasında sürüyormuş o halde...

yok yok bişey olmaz.şike varsa bunun cezalandırılmaması esas düşüş olur...suçluysa terlikle ağzına vurcan bi tane.vur vur bişey olmaz.

Fenerbahçe küme düştüğünde Türk futbolu hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eder, demek yanlış ve bazı şeyleri görmezden gelen bir yaklaşım olur.

Evet, Türk futbolu bir nebze etkilenir. Etkilenecektir de. Birçok taş yerinden oynayabilir. Ama cezalılar cezasını çeksin. Ne pahasına olursa olsun çeksin. Ki Fenerbahçe'nin küme düşmesinin etkileri en fazla 1 sezon sürer sonra taşlar yerine oturur tekrardan.

Ama milli takım konusuna gelince milli takım ruhu başka bir ruhtur. Bütün takımlardan oyuncularımız canla başla oynayacaklardır. 1. olarak bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyor ve umuyorum.

Türk futbolu güzel yerlere gelecek bir gün bunu bilmeli ve inanmalıyız :)

evet fener düştüğünde etkisi bir yıl sürer çünkü bence fener bank asyada bir yıl kalır...
bu olumsuz etkiler bence avrupa kupaları elemelerinde olur umarım kümne düşme olmaz bir fenerli olarak kesin şike yapmışlardır düşerler diyemiyecem ben hala inanmak istemiyorum...

Umarım küme düşme olur,çünkü Buca bu durumda Süper Lig'e dönecek ilk takım :)

senin de böyle düşünmen bir bucaspor taraftarı olarak çok normal benim de fener şike yapmamıştır inanmıyorum dememin sebebi takımıma çok güvenmem inşallah ummadık taş baş yarmaz...

@17 şakasına dedim ben onu :D hak edenler (ki hak ettiklerini düşünüyorum) düşürülmeli.yoksa buca geri gelmiş gelmemiş,bunu 2. planda tutarım...

bende inanmıyorum ama gerçek olsa bile aziz başkanın suçu olur fenerbahçe kulübü de tabi ki düşmek zorunda kalır...