Neden veremezler? Bir de Mehmet Demirkol'un yorumlarını nasıl buluyorsun?Konuşma sırası Emre Özcan'a geçsin diye saniyeleri sayıyorum ben. Keşke Orkun Çolakoğlu'nu verseler Emre Özcan'ın yanına ama veremezler.
Neden veremezler? Bir de Mehmet Demirkol'un yorumlarını nasıl buluyorsun?Konuşma sırası Emre Özcan'a geçsin diye saniyeleri sayıyorum ben. Keşke Orkun Çolakoğlu'nu verseler Emre Özcan'ın yanına ama veremezler.
Tam zamanında geldin.Kazanamayacağımızı biliyordum ama ezilip yenileceğimizi bilmiyordum
Şenol Güneş ile en fazla olacağı buydu zaten. Şu milli takıma genç, dinamik bir hoca getirin şu jenerasyonu harcayacak adam.
Dorukhan neden her maçta kadroda 1 dakika süre alması mümkün bile değilkenSol bek çıkarıp sol ayağı bile olmayan futbolcu alırsın işte böyle
Şenol Güneş'i sevmiyoruz ve sevmemekte de haklıyız
Turnuva ile ilgili ana programı oluştururken ilk isim olarak Demirkol'u yazarlar. Çünkü daha çok izletiyor bulunduğu videoları.Neden veremezler? Bir de Mehmet Demirkol'un yorumlarını nasıl buluyorsun?
İsviçre'yi 3-0 yeneceğimize inanıyor musun1-0 filan yenersek imkansız ama 3-0'da filan belki olabilir.
Rıdvan Caner dedik Rıdvan da boşa alınmış galiba kadroda yok. Şenol Güneş geçmişi kötü olan bir hoca değil kazandığı maçlar turnuvalar var ama evet Fatih Şenol artık başka seçenekler gerekir. Sosyal medyada Şenol Güneş kötü oyunu taktiği ile değil de Gsden şu oynamadı Fbden şu oynamadı vs. diye eleştirilmesi de ayrı komediKazanamayacağımızı biliyordum ama ezilip yenileceğimizi bilmiyordum
Şenol Güneş ile en fazla olacağı buydu zaten. Şu milli takıma genç, dinamik bir hoca getirin şu jenerasyonu harcayacak adam.
Dorukhan neden her maçta kadroda 1 dakika süre alması mümkün bile değilkenSol bek çıkarıp sol ayağı bile olmayan futbolcu alırsın işte böyle
Rıdvan Caner dedik Rıdvan da boşa alınmış galiba kadroda yok. Şenol Güneş geçmişi kötü olan bir hoca değil kazandığı maçlar turnuvalar var ama evet Fatih Şenol artık başka seçenekler gerekir. Sosyal medyada Şenol Güneş kötü oyunu taktiği ile değil de Gsden şu oynamadı Fbden şu oynamadı vs. diye eleştirilmesi de ayrı komediKazanamayacağımızı biliyordum ama ezilip yenileceğimizi bilmiyordum
Yok o tür konular ayrı konular Şenol direkt kötü oynatıyor bu yüzden eleştirilmeli. Kadro tercihi, oyun yapısı direkt fiyasko.İsviçre'yi 3-0 yeneceğimize inanıyor musun
------
Rıdvan Caner dedik Rıdvan da boşa alınmış galiba kadroda yok. Şenol Güneş geçmişi kötü olan bir hoca değil kazandığı maçlar turnuvalar var ama evet Fatih Şenol artık başka seçenekler gerekir. Sosyal medyada Şenol Güneş kötü oyunu taktiği ile değil de Gsden şu oynamadı Fbden şu oynamadı vs. diye eleştirilmesi de ayrı komedi
------
Rıdvan Caner dedik Rıdvan da boşa alınmış galiba kadroda yok. Şenol Güneş geçmişi kötü olan bir hoca değil kazandığı maçlar turnuvalar var ama evet Fatih Şenol artık başka seçenekler gerekir. Sosyal medyada Şenol Güneş kötü oyunu taktiği ile değil de Gsden şu oynamadı Fbden şu oynamadı vs. diye eleştirilmesi de ayrı komedi
Bence de bu turnuvada takımı çok kötü yönetti iki maçta. Gerçi İtalya maçında Fransa gibi oynatmak istedi ancak İtalya Fransa değildi. Galler maçı ise tamamen kopuktu. Karşımızda iyi bir takım yoktu. Büyük ihtimalle bir sonraki turda elenecek Galler. Milli takıma alıp almadığı oyuncuların konuşulması kesinlikle yanlış hatalı olabilir ancak oyuncuyla alakası yok onlar da olsa farklı olmayacaktı. Ancak Şenol Güneş'in bundan daha iyi yaptıkları var ve yapabilirdi en azından bu kadar kötü kimse beklemiyordu. Yermek isteyenlere haklı sebepler verdi.Yok o tür konular ayrı konular Şenol direkt kötü oynatıyor bu yüzden eleştirilmeli. Kadro tercihi, oyun yapısı direkt fiyasko.
Orkun abimin ismini biraz daha düzgün kısaltalım lütfen.Turnuva ile ilgili ana programı oluştururken ilk isim olarak Demirkol'u yazarlar. Çünkü daha çok izletiyor bulunduğu videoları.
EÖ, OÇ, Erman Yaşar gibi isimlerin bulunduğu bir ortamda Mehmet Demirkol için heyecanlanmam ama burun da kıvırtmam. Olmasa da olur.
Kötü niyetlisin. 🤬 Orkunco olsun o zaman...Orkun abimin ismini biraz daha düzgün kısaltalım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?