Oklavam kafana inince aklın başına geldiMilli takımı destekliyorum be ne abarttınızHain ilan edildim..
Oklavam kafana inince aklın başına geldiMilli takımı destekliyorum be ne abarttınızHain ilan edildim..
Öne geçince 180 derece dönüşMilli takımı destekliyorum be ne abarttınızHain ilan edildim..
2 oldu 2
Sen maç nasıl gidiyor onu söyleÇok güzel soru sordun.
Ters totem yaptımÖne geçince 180 derece dönüşGool bee Cengiizz
Kılığımdan çıkınca ne halt yiyorsan yeTers totem yaptım(Yapmamıştı) Milli takımımı destekliyorum
Çoklu Evrenler Teorisi kanıtlandı.Sen maç nasıl gidiyor onu söyle
Parantez içi reis haklı yine pis hayin Fransa önde olsa görürdüm ben seniTers totem yaptım(Yapmamıştı) Milli takımımı destekliyorum
Hasensio perişan etti Mbappe'yi, göz açtırmıyor adamaÇoklu Evrenler Teorisi kanıtlandı.Çünkü başka bir evrende bu maç 0-4 şu an.
Fransa hiçbir şey yapamıyor.
Aaaaaaa 😱 Kuru iftiraParantez içi reis haklı yine pis hayin Fransa önde olsa görürdüm ben seni
Adam piyasa değerini sorguluyor şu an.Hasensio perişan etti Mbappe'yi, göz açtırmıyor adama
Geçen açtığımda da kazanmıştık, şu ana kadar iyi gidiyorUtku beyciğim bundan sonra milli takımın maç konularını siz açın bari.@MasacRE
Geçen açtığımda da kazanmıştık, şu ana kadar iyi gidiyor
O konuda güvenme, ne dersem tersini oynaUtku beyciğim kupon falan yaparsanız paylaşın bari, değerlendirelim bu fırsatı.
O konuda güvenme, ne dersem tersini oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?