HeisenBerg
Favori Üye
Athena daha öncede katılmıştı Türkiye'de yapılmış olan Eurovision'a For Real şarkısıyla ve yarışmayı 7. sırada tamamlamıştı. Tabi ortalığı yıktığınıda söylemek lazım, Athena'nın enerjisi ile daha iyi sonuçlar beklerdim. Atiye'nin gitmesini isterim açıkcası ve çok daha iyi sonuç alabiliriz diye düşünüyorum ama tabi bunları konuşmak için daha erken.
Bu yıl bir bayan katılmalı bence güçlü bir ses ve iyi bir şarkı ile bunun için ilk aklıma gelenler Şebnem Ferah,Sertab Erener,Hande Yener yine şova ağırlık verecek ve laylaylom bir şarkı yapacaksak Atiye olmalı.Ama şarkı Athena döneminde yapılan gibi belirlenmeli seçilen sanatçı 3 şarkı hazırlayıp hepsini seslendirdikten sonra oylama yapılmalı ve halk tarafından en çok beğenilen şarkı ile yarışmaya gidilmeli
Çok haklı bir sonuca varmışsın
Athena daha öncede katılmıştı Türkiye'de yapılmış olan Eurovision'a For Real şarkısıyla ve yarışmayı 7. sırada tamamlamıştı. Tabi ortalığı yıktığınıda söylemek lazım, Athena'nın enerjisi ile daha iyi sonuçlar beklerdim. Atiye'nin gitmesini isterim açıkcası ve çok daha iyi sonuç alabiliriz diye düşünüyorum ama tabi bunları konuşmak için daha erken.
bu sene kadın gitsinde kim giderse gitsin 3 senedir karı kız gitmiy