A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 elemelerinde ilk maçta deplasmanda 2-0 yendiği Arnavutluk'u konuk edecek.
Türkiye XI: Eklenecek.
Arnavutluk XI: Eklenecek.
Hakem: Ovidiu Hategan
Stadyum: Ülker Stadı
Saat: 21:45
Yayın: TRT 1
En son ki konuyu ben açmıştım. Uğurlu gelmiştim
Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'un şov yapacağı maçtır. Ağır fark olur.
Fransa maçını ben açmıştım diye hatırlıyorum Şerlok beyciğimUnutmuşum o mevzuyu, yoksa @Dosi hanıma salardım madem uğurlu geldi.En iyisi Fransa maçında ona salmak, geçenki destansı Fransa maçında konuyu kim açmıştı. O kişiye de salınabilir aslında Utku beyciğim.
Bu maç iyi geçmezse @Sherlock beyciğim sonraki maç sana devretsin yine görevi
Aman yok, yenilirsek karizma çizilmesinUnutmuşum o mevzuyu, yoksa @Dosi hanıma salardım madem uğurlu geldi.En iyisi Fransa maçında ona salmak, geçenki destansı Fransa maçında konuyu kim açmıştı. O kişiye de salınabilir aslında Utku beyciğim.
Baktım şimdi, dediğim gibi Fransa maçını ben açmışım kazanmışız. Ardından İzlanda maçını açmışım onu kaybettik. Yani şansımızı fazla zorlamamak gerekiyorAman yok, yenilirsek karizma çizilmesinBir kerelik başarı bana yeterlidir
Fransa maçını ben açmıştım diye hatırlıyorum Şerlok beyciğimO halde ben de açabilirim aslında doğru söylüyorsun
Baktım şimdi, dediğim gibi Fransa maçını ben açmışım kazanmışız. Ardından İzlanda maçını açmışım onu kaybettik. Yani şansımızı fazla zorlamamak gerekiyor@Sherlock
İşte bende tam bu yüzden şansımı zorlamayacamBaktım şimdi, dediğim gibi Fransa maçını ben açmışım kazanmışız. Ardından İzlanda maçını açmışım onu kaybettik. Yani şansımızı fazla zorlamamak gerekiyor@Sherlock
O zaman hiç açmamış birine açtırmak lazım, tekte şans tutuyor demek ki.
@MEnes göreve... Fransa maçı konusu sende yoldaşımİşte bende tam bu yüzden şansımı zorlamayacam
Ve yine seni en iyi tanıyan ben olmuş oldumBen ve konu açmak.GÜLDÜM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?