bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,471
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aynur Aydın harika olurdu ama fazla kaliteli gelirdi herhalde o yarışmaya.
Aynur Aydın harika olurdu ama fazla kaliteli gelirdi herhalde o yarışmaya.
Eurovision'a kaliteli gelmezdi ya.İlk beşe oynardı.Aynur Aydın harika olurdu ama fazla kaliteli gelirdi herhalde o yarışmaya.
Ama biz Eurovision fanları olarak istemiyoruz
Onun yerinde ben olsam ben de istekli olurdum.
Kaç kişisiniz? Ben isterim şayetAma biz Eurovision fanları olarak istemiyoruz
Aklımızda Aynur Aydın var
Şahsen Edisi'i senden başka isteyecek çok kişi çıkmaz.Ama Aynur Aydın'ı isteyen çokKaç kişisiniz? Ben isterim şayet
Bu çıkışının ardından onun adına çok iyi olur. Eurovision Türkiye'deki şarkıcılar adına çok önemli. Eurovision'a katılan şarkıcılarda halk potansiyeli görüyorsa sonrasında da dinliyor o şarkıcıyı. En büyük örnek Hadise olur gibi bu durumdaOnun yerinde ben olsam ben de istekli olurdum.
Henüz çok yeni diye bu şekilde yaklaşıyorsun. Sevenler var Edis'i. Hatta şarkıcılardan çok destekleyen var. Gülşen , Bengü , Murat Boz , İrem Derici , Soner Sarıkabadayı ... vb.Şahsen Edisi'i senden başka isteyecek çok kişi çıkmaz.Ama Aynur Aydın'ı isteyen çok
Henüz yine diye mi bunu yapıyorum.Asıl ben yenileri istiyorum ama Edis olmaz.Aynur AYdın diyorumBu çıkışının ardından onun adına çok iyi olur. Eurovision Türkiye'deki şarkıcılar adına çok önemli. Eurovision'a katılan şarkıcılarda halk potansiyeli görüyorsa sonrasında da dinliyor o şarkıcıyı. En büyük örnek Hadise olur gibi bu durumda
Henüz çok yeni diye bu şekilde yaklaşıyorsun. Sevenler var Edis'i. Hatta şarkıcılardan çok destekleyen var. Gülşen , Bengü , Murat Boz , İrem Derici , Soner Sarıkabadayı ... vb.
Aynur Aydın yeni değil. Bir türlü patlama yapamadı sadece. Bende az çok severim kendisini ama Edis olur gibi hissediyorumHenüz yine diye mi bunu yapıyorum.Asıl ben yenileri istiyorum ama Edis olmaz.Aynur AYdın diyorum
Aynur Aydın'ı bu forumda çoğu kişi bilmez.Edis olmasını kimse istemez ya.En azından kadın olmalı bizi temsil eden.Aynur Aydın yeni değil. Bir türlü patlama yapamadı sadece. Bende az çok severim kendisini ama Edis olur gibi hissediyorum
Kimse istemez diye nitelendirme bence. İsteyenler çıkar mutlakaAynur Aydın'ı bu forumda çoğu kişi bilmez.Edis olmasını kimse istemez ya.En azından kadın olmalı bizi temsil eden.
Emin ol senden başka kimse Edis bizi temsil etsin demezKimse istemez diye nitelendirme bence. İsteyenler çıkar mutlaka
Edis temsil ederse o sene TÜrkiye'nin sonuncu olmasını dilerim o derece
İşte önyargılısın Kendi ülkenin bu şekilde rezil olmasını isteyeceksende diyecek bir lafım yok. Ben sevmediğim halde Yüksek Sadakat'i bile destekledimEdis temsil ederse o sene TÜrkiye'nin sonuncu olmasını dilerim o derece
Önyargılı değilim.Zaten öyle biri temsil etmeyeceği için sorun yokİşte önyargılısın Kendi ülkenin bu şekilde rezil olmasını isteyeceksende diyecek bir lafım yok. Ben sevmediğim halde Yüksek Sadakat'i bile destekledim
Ben kesin temsil edecek demiyorum ama öyle bir şey olursa bu lafınıda hatırlatacağımÖnyargılı değilim.Zaten öyle biri temsil etmeyeceği için sorun yok