Türkiye 🇹🇷 3 - 1 🇭🇺 Macaristan | UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu İlk Maçı

Royal_Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,767
Puanı
400
UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında A Milli Futbol Takımımız Macaristan'ı konuk edecek.

RAMS Park'ta oynanacak mücadeleyi Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma TV 8'de canlı yayınlanacak.

Rövanş maçı ise 23 Mart Pazar günü Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak.

Maçla ilgili yorum ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Screenshot_20250320_190844_Samsung Internet.jpg

Son düzenleme:
Hoca yine değişik bir kadro çıkarmış. Ligin en rezil stoperini yine oynatıyor. Şu arka dörtlü ile gol yemezse savunma bakanı yapılsın. Ön dörtlüde kim nerede oynuyor belli değil. Tahminim Barış en önde Kerem ortada Kenan ve Oğuz kanatta başlayacaktır. GS ağırlıklı bir kadro bana hiç sağlıklı gelmiyor umarım kazasız belasız bir gece olur.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Türkiye:
Uğurcan Çakır, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Samet Akaydin, Eren Elmalı, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Oğuz Aydın, Kenan Yıldız

Macaristan: Dibusz, Bolla, Orbán, Dárdai, Nagy, Fiola, Szoboszlai, Schäfer, Nikitscher, Kerkez, Varga

Bir daha İstanbul'a milli takım maçı falan verilmesin. Anadolu her zaman stadyumu doldurup hakkını veriyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Abdülkerim maçın başından beri harika uzun paslar gönderdi sonunda da attırdı. Oğuz'da ayağa çok güzel indirdi. Orkun klasik ayak içi gollerinden birini attı. Güzel başladık bozmayalım.

• Beğendim
Şanssızlığa bak adamın en iyi özelliklerinden birinden patladık. Sağ taraf çok açık veriyor Mert oraya çare olur umarım. Bozmaya gerek yok iyi oynuyoruz.

Ulan Uğurcan , Ulan Uğurcan 🤬
🤬🤬 tam küfürlüksün ha.

Ön tarafta korkunç bi rol karmaşası var. Arka taraf leğen. Merkez ikiliye kaldı iş oramız da Macaristan gibi bir takıma karşı çok yumuşak. Barış ve Kerem'e serbestlik vermek için Kenan gibi özel bir oyuncudan yararlanamıyoruz. Oğuz sağda oynuyor ve Hakan topu almaya geliyor bir tek onu anladım. Geri kalanı ne yapıyor bir fikrim yok.

Ulan Uğurcan yemeden dur 2 dakika işin ucunda 2000 TL var.

• Güldürdün
Fatih Sultan Tekke'nin Türk futboluna kazandırdığı Oğuz kardeşim çılgın atıyor bu akşam. İkinci asistini de harika yaptı.

Hoca doğru iki değişiklik yaptı. Samet'i de alabilirdi hiç güven vermiyor.

İrfo sağ olsun 2K geldi artık yapıştır rahatladık :A

• Güldürdün
Rövanş daha sert geçecek. Başlangıç kadromuz ile çıkarsak çok sıkıntı yaşarız. Şans yanımızda olsun.

Ey gidi İrfan FB'de zor dakika alıyor. Oğuz ise hem teknik hem fizikli hem atik hem de çift ayağa yatkın. 352'nin kanadında amelelik yaptırıyor bu adama. Dörtlü kanadında oynasa şimdiye çift hane gol-asist yapmıştı.