Türk Televizyonlarının Reyting Starları

Hatirla sevgili icin senin tam soyledigin kriter gerceklesmisti xemrexx :)

Yanlis hatirliyosun o zaman hatirla sevgilinin reytingleri cok kotuydu bu yuzden bitirilmesi gundeme gelmisti inanmiyorsan oranlara ve cikan haberleri arastirabilirsin :)

Yanlis hatirliyosun o zaman hatirla sevgilinin reytingleri cok kotuydu bu yuzden bitirilmesi gundeme gelmisti inanmiyorsan oranlara ve cikan haberleri arastirabilirsin :)

gerek duymuyorum :) boşa zaman harcayamam intikam resitali var şu an :)

- - - Ekleme - - -

dur hatırladım slıdan cuamya geçince düzelmişti salı da sıralama olarak kötü değildi :F

bos zamaninda bak o zaman ve bu listeye tuba ve kivancinda eklenmesi lazim senin bakis acina gore 2 oyuncununda butun isleri tuttu her zaman adindan soz ettiren oyuncular

bos zamaninda bak o zaman ve bu listeye tuba ve kivancinda eklenmesi lazim senin bakis acina gore 2 oyuncununda butun isleri tuttu her zaman adindan soz ettiren oyuncular

tubanımn gönülçeleni 10 sharenin altına düştü 20 dk da tutut denemez :) kıvanç kg çok iyi değil 11-12 share e düştü menekşe ile halil 1 sezonda bitti tutan iş bir sezonda bitmez son ya da 20 dk gibi bölüm sayısı belkli değilse :)

her dizi ikinci sezonunda dususler yasar gonulcelen de tek sezonluk bir konuydu uzayinca oranlarinda dusus oldu menekse ile halil de tek sezon planan bir diziydi zaten oranlarida kotu degildi kuzey guneyde cok kotu degil ayrica tek tek dizilere bakarsan beren hatirla sevgili ve aska surgunden kenan da alacakaranlik ve ezelden kaybediyo

her dizi ikinci sezonunda dususler yasar gonulcelen de tek sezonluk bir konuydu uzayinca oranlarinda dusus oldu menekse ile halil de tek sezon planan bir diziydi zaten oranlarida kotu degildi kuzey guneyde cok kotu degil ayrica tek tek dizilere bakarsan beren hatirla sevgili ve aska surgunden kenan da alacakaranlik ve ezelden kaybediyo

menkkşe ile halil tek sezon mu planlandı hiç duymadım :)
h.evgili salıya geçince yükselmiş aşka sürgün ortalama 7 fala ntakas sağolsun tüm reytinglerini koydu dizinini :F
ezel son 15 bölüm kötüydü ::) beren de kenan da tek dizileri kötü o da 15 bölüm en fazla

hatirla sevgili cuma ikinci kusakta kendine gelmisdi ki totalde oranlari yine cok iyi degildi ab iyi geliyodu aska surgunde cok cok iyi degildi kenanin alacakaranlik dizisine ne diyeceksin peki

kenanın dizisine baktım genelde 7-8 almış kötü değil bence :) zaten kriterimiz her dizisinin yoluna devam etmesi kendi gününde 1. olması ddeğil h.sevgili total 5-6 ab 8-9 gitmiş gayet iyi atv de olduğunu düşünürsek o günde çok daha kötülerini gördü atv :)

o zaman kendinle celisiyosun Tubaninda hic bir dizisi kaldirilmadi ayni sekilde kivancinda

kıvançın dizisi 1 sezonda bitmiş hiçbir iş 1 seoznda bitmez tutsa :) tubanın dizisi günü değişti 10 sharenin altına düştü beren ve kenanın tek dizisi var kötü giden onlar da 15 bölüm tubanın son 2 dizisi de kötü kanal d de olsa kaldırılmıştı ikisi de :)

hatirls sevgilide gun degistirdi oranlari gonulcelen kadardi menekse ile halilin oykusunu yazan elif safak diziyi 1 sezon olarak planladigini soylemisti.ayrica bir karar ver hem onemli olan dizilerin devam etmesi diyosun hemde oranlardan konu aciyosun

dream sen devam et jher lsitede tuba olacak diye bir şey yok tuba 2 dizidir gerliyor listede 3 isim de her dizisinde kendini ve kitlesini geliştirmiştir.
h.sevgili gönülçelenden iyi gtimiştir sen 20 dk için totale değil ab ye bakıyodun hs ab de haftalıkta ilk 10 a girmiştir çopğu kez 20 dk ile totali daha iyidir :)

benim anlatmak istegim listenin yanlis olmasi yoksa zaten objektif hazirlanan listelerde tuba da kivanc da oluyor zaten :)

senin listene giremezlerde zaten hürriyet gazetesi gectigimiz aylarda boyle bir liste yapmis tuba da kivanc da ilk siralarda yer almisti :)

gazetelere bakrsak yalan yanlış çok konu vare intikam dizisnini orjinalina bkmadan ilk haftada 66-7 tane büyü k hata bulanalr vardı :) ayrıca o liste meinm ki son yılalrdaki popülerliğe göre yapılmıştır ben kariyerlerinden bahsediyorum bnm listemdeki oyuncular asla gerilemedi kariyer anlamında :)

merak etme ben koyu beren fanı değilim gerçekler ortada bir isim sevilmese iyi oyuncu olmasa her iş itutmaz :) hürriyetin listelerine baktım çağatay bile var tek dizisi afk olan adam hazalsız diziye batıran kiş ibnmkinden iyi olduğu söylenemez :)